LANOLINE ZALF NO.80

LANOLINE ZALF NO.80

WILMAS LANOLINESALVA NO.80

Verzachtende en verzorgende lanolinezalf met een geur van Norrländsk herfst.

Met deze verzorgende en verzachtende lanolinezalf corrigeer je snel de droge, gebarsten en geïrriteerde huid die ons af en toe in ons levenstempo treft.

 

Lanoline is een natuurlijk vetproduct dat wordt gewonnen uit schapenwol. Een vet dat de poriën niet verstopt en een uitstekend vermogen heeft om het natuurlijke vocht van de huid te behouden en zacht en soepel te houden. Lanoline beschermt onze huid op dezelfde manier als wol de schapen beschermt tegen weer, wind en uitdroging.

Met deze verzorgende en verzachtende Lanoline zalf corrigeer je snel de droge, gebarsten en geïrriteerde huid die ons af en toe in ons tempo door het leven treft.

 

Lanoline heeft een onovertroffen hydraterend vermogen en houdt de huid glad en zacht. Het dekt, beschermt, houdt vocht vast, verzacht en is geschikt bij zelfscheuren aan handen en voeten, droge huid, snijwonden, schaafwonden, de lijst kan zo lang worden gemaakt als u wilt, terwijl de huid toch kan ademen.

 

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN EN NIETS ANDERS...

Wij geloven in korte inhoudsopgaven en niet in additieven of goedkope vulling.

Onze lanolinezalf bevat slechts 95,5% lanoline en 0,5% essentiële oliën, dus onze teerzalf voelt plakkeriger aan dan de meeste andere reguliere huidzalven.

 

Maar juist daarom is deze zo geweldig!

 

Helaas kun je vaak zalven van een vergelijkbaar type vinden die wat goedkope plantaardige olie of in ergere gevallen vaseline bevatten. Vaseline is slechts een goedkope vulling en aangezien het een aardolieproduct is, heeft het absoluut niets met de huid te maken.

 

Zoiets hoort niet in deze zalf maar hoe meer lanoline hoe beter... plakkerig en absoluut heerlijk!

Naast watervrije lanoline bevat deze zalf ook een kleine hoeveelheid essentiële oliën, de natuurlijke, aromatische, vluchtige vloeistoffen die worden aangetroffen in struiken, bloemen, bomen, wortels en zaden, bekend als de levende energie van de natuur.

 

Essentiële oliën hebben vaak een aangenaam aroma en hun chemische samenstelling is complex en hun heilzame eigenschappen uitgebreid - waardoor ze veel meer zijn dan iets dat alleen maar lekker ruikt.

 

Wilmas Lanolinsalva heeft natuurlijk een volledige kwaliteitsborging ondergaan met veiligheidsbeoordeling en samenstelling van veiligheidsrapporten in overeenstemming met de EU-cosmeticaverordening.

Uiteraard is onze lanolinezalf ook geregistreerd bij het EU cosmetica register CPNP.

Merk:
Wilma
Levertermijn:
Standaard
Grootte:
€4,96 (excl.)
€6,00
Kies eerst uw gewenste kleur en/of grootte