Casstrom Outdoors the Scandinavian Way - Winter Edition

Casstrom Outdoors the Scandinavian Way - Winter Edition

Omschrijving:

Uitrusting, veiligheid en overlevingsvaardigheden voor winteractiviteiten. Je gids om veilig van de winter buiten te genieten. Dit is het vierde boek van Lars Fält dat in het Engels is vertaald.

Of je nu een dagtocht of een lange winterexpeditie plant, dit boek leert je wat je moet weten om veilig van je tijd buiten te genieten bij koud weer, op sneeuw en ijs. Door de initiële planning en voorbereiding op het navigeren in de wildernis, het omgaan met buitengereedschap of het omgaan met noodsituaties, ligt hierin een schat aan praktische kennis en overlevingsvaardigheden voor zowel de beginnende als de doorgewinterde reiziger. Geschreven in een duidelijke, informatieve stijl en vergezeld van een aantal prachtige illustraties, zul je het plannen van een buitenreis des te gemakkelijker vinden om het te hebben gelezen.

 

Lars Fält is een wereldberoemde survival- en bushcraft-expert en heeft een aantal bestverkochte boeken over deze onderwerpen geschreven. De kennis en ervaring die hij heeft opgedaan als oprichter van de Swedish Armed Forces Survival Unit, in combinatie met nauwe samenwerking met inheemse volkeren over de hele wereld, is op een leesbare en onderhoudende manier gedeeld.

 

 Eigenschappen:

Of je nou een wandeling gaat maken of een lange kano-expeditie, dit boek leert je alles om veilig van je tijd buiten te genieten.

Op basis van zijn uitgebreide ervaring, zal Lars Fält je in dit boek begeleiden

De onderwerpen die in dit boek worden behandeld:

Hoe je moet plannen en voorbereiden

Navigeren in de wildernis

Outdoor-gereedschap gebruiken

Omgaan met noodsituaties

En allerlei praktische tips op het gebied van reizen voor zowel de nieuweling als de expert!

Het perfect boek voor iedereen die vaker in de kou of sneeuw naar buiten gaat

Lars Fält is een van de bekendste survival en bushcraft experts, geen betere leermeester beschikbaar!

Merk:
Casstrom
Levertermijn:
Standaard
€20,66 (excl.)
€25,00