Casstrom Outdoors the Scandinavian Way - Summer Edition
  • Casstrom Outdoors the Scandinavian Way - Summer Edition
  • Casstrom Outdoors the Scandinavian Way - Summer Edition
  • Casstrom Outdoors the Scandinavian Way - Summer Edition

Casstrom Outdoors the Scandinavian Way - Summer Edition

Omschrijving:

Uitrusting, veiligheid en overlevingsvaardigheden voor zomeractiviteiten. Uw gids om veilig van de zomer buiten te genieten. Dit is het eerste boek van Lars Fält dat in het Engels is vertaald.

Of je nu een dagtocht of een lange kano-expeditie plant, dit boek leer je wat je moet weten om veilig van je tijd in de buitenlucht te genieten. Door de initiële planning en voorbereiding op het navigeren in de wildernis, het omgaan met buitengereedschap of het omgaan met noodsituaties, ligt hierin een schat aan praktische kennis en overlevingsvaardigheden voor zowel de beginnende als de doorgewinterde reiziger. Geschreven in een duidelijke, informatieve stijl en vergezeld van een aantal prachtige illustraties, zul je het plannen van een buitenreis des te gemakkelijker vinden om het te hebben gelezen.

Lars Fält is een wereldberoemde survival- en bushcraft-expert. Na een buitengewone militaire carrière waarin hij in 1980 de Swedish Army Survival Unit oprichtte, heeft Lars meer dan tien boeken geschreven over overlevingsvaardigheden en het buitenleven. Hij heeft uitgebreid met inheemse mensen over de hele wereld gewerkt, van Siberië en Canada tot Australië, en gebruikt nu zijn ervaring en kennis om niet alleen het leger, maar ons allemaal les te geven.

 

Eigenschappen:

Een boek van Lars Fält over alle survival en outdoor skills die je nodig hebt in de zomer!

In het boek worden o.a. de uitrusting, veiligheid en outdoor skills besproken

Alles wat je moet weten om veilig te genieten van je volgende outdoor avontuur

Het boek is informatief en heeft mooie afbeeldingen

Lars Fält is een absolute outdoor en bushcraft expert

Merk:
Casstrom
Levertermijn:
Standaard
€20,66 (excl.)
€25,00