Leuke artikelen voor de mancave

Leuke artikelen voor de mancave

Nieuwe artikelen bij Bushcraft-Delo voor de mancave

Uzi Decanter Set

De Uzi Decanter Set van hoge kwaliteit is een uitstekend decoratief stuk voor op kantoor of om te gebruiken in je thuisbar. Alle onderdelen van de set zijn vakkundig vormgegeven van hoogwaardig glas.

De set wordt geleverd met een zwarte, houten display standaard met twee verwijderbare houten houders voor whiskeyglazen.

Tequila Decanter Set

Deze Tequila Decanter Set is een handgemaakte ambachtelijke karaf, als eerbetoon aan de agaveplant. In het midden van de karaf en de borrelglaasjes staat een agaveplant, het basisingrediënt van tequila. Deze luxe set bevat een karaf met een kurken stop om een luchtdichte afsluiting te garanderen. De karaf heeft een inhoud van 840 ml en is gemaakt van kristalhelder glas dat licht van gewicht en duurzaam is. De set bevat ook een serveerschaal van hoogwaardig bamboe, die is gegraveerd om de karafset te laten rusten en ruimte voor het serveren van zout en citroen.

Biefstuk markeren

Maak nooit ruzie over welk stuk vlees van jou is. Nu kunt u uw naam op uw biefstuk markeren! Dit is een ontzettend gaaf cadeau voor elke BBQ- en vleesliefhebber.

Let op: je moet de letters even in het vlees branden. Het kan niet te lang in direct contact komen met hoge temperaturen.

Dutch Design Jerrycan

Deze authentieke Dutch Design jerrycan is het ideale relatiegeschenk voor uw medewerkers of gewoon voor in uw winkel.

Dit is een authentieke Jerrycan die is omgetoverd tot een vintage uitziende Whiskey Bar. De Jerrycan heeft drie stevige handvatten zodat je hem gemakkelijk kunt optillen.

De Jerrycan Whiskey Bar is de blikvanger in elke kamer of winkel en is een geweldig cadeau. Kijk ook eens bij onze andere Jerrycans voor andere drankjes.

Headshot Decanter Glass Set

Onze Headshot Decanter Glass Set. Exclusief voor Lucky Shot, de 'Headshot'-decanterset, met vier gegoten whiskyglazen met schedel, met de hand ingebed met echte, loodvrije .308 kogels en een gegoten schedelkaraf van 25 oz, met de hand ingebed met een echte, loodvrije .50 BMG-kogel . Geschenkverpakking en klaar voor actie.

Verschillende tins voor in de mancave