Brasserie & Ijssalon Mrs. Rose

Uw brasserie, ijssalon en koffiehuis met terras en ruime parking te Genk

Brasserie & ijssalon Genk

Mrs. Rose te Genk is een gezellige brasserie en ijssalon gelegen op de Koerweg te Genk tussen Driehoeven en Winterslag. Hier kan u elke dag genieten van een vers gemaakt dagmenu aan democratische prijzen. Hebt u een kleine of grote honger, aan iedereen is gedacht met kleine of grote porties. Meer nog, Mrs. Rose werkt ook steeds seizoensgebonden zoals met asperges, wild, mosselen en groenten.

In ons uitgebreide menukaart vindt u een variatie van vlees- en visgerechten, broodgerechten, mosselen, pannenkoeken, Brusselse wafels en ijsjes.

Op reservatie kan er ook voor ontbijt gezorgd worden en dit tussen 9-11 uur, enkel op zondag. Dit wordt in buffetvorm geserveerd en warme dranken en fruitsappen zijn à volonté (€ 13/pp).

Eén van de grote pluspunten aan Mrs. Rose is de gratis parking voor de deur, waar u moeiteloos uw wagen kan parkeren zelfs met grote groepen. Daarom stelt de zaak haar deuren graag open voor verjaardagen, feestjes, communies enz...

U en uw gezelschap kunnen zowel binnen als buiten plaatsnemen op ons terras (ong. 90 plaatsen). Voor een leuke attentie kan er gedacht worden aan een cadeaubon of ontbijtbon van Mrs. Rose.