Brandstoffen Star Oil - Van Hecke

Brandstoffen Star Oil - Van Hecke

Uw specialist in huisbrandolie en mazout voor Gavere.

Levering van huisbrandolie en mazout. Als Total Mazout Ultra verdeler biedt Brandstoffen Star Oil - Van Hecke nabij Gavere een groot assortiment aan brandstoffen aan. Van Hecke is uw leverancier voor alle huisbrandolie, diesel, gasolie extra, petroleum en smeermiddelen in de regio van Gavere.

Total Mazout Ultra is een product van topkwaliteit waarmee u langer stookt en dus goedkoper verwarmt. Levering en bestelling van mazout is telkens mogelijk tot zaterdagmiddag. Wij zorgen voor een snelle service aan concurrentiële prijzen!

Brandstoffen en stookolie: Total Mazout Ultra

Total Mazout Ultra is de referentie in verwarming met mazout. Dankzij onze eigen specifieke en exclusieve pakketten, kunnen wij u verschillende voordelen aanbieden. Het zorgt voor een betere verbranding, dit veroorzaakt minder overschot en een laag roet van 1mm op de wand leidt immers tot meer consumptie.

Met Total Mazout Ultra verbruikt u tot 7% minder. Zo draagt u bij tot het beschermen van het milieu, door de vermindering van de CO2-uitstoot. Total Mazout Ultra is stabieler dan een gewone mazout. De stookolie is beter bestand tegen oxidatie en blijft dus effectief langer. Ten slotte neutraliseren we de geur van mazout. Er zijn dus geen hardnekkige geuren bij het invullen tanks.

De beste pellets: Total Pellets Premium

Total Pellets Premium, dat zijn pellets van uitstekende kwaliteit die voldoen aan de strengste normen. Pellets zijn houtkorrels, verkregen door het samenpersen van houtzaagsel en houtschaafsel. Pellets zijn dus 100% natuurlijk. Ze worden in België gemaakt op basis van 100% naaldhout uit onze Ardennen. De transportimpact op het milieu is dan ook uiterst klein. Total Pellets Premium zijn ook 100% hernieuwbaar, want ze zijn PEFC- gecertificeerd.

Houtskool

Brandstoffen Star Oil - Van Hecke is uw leverancier voor houtskool en pellets.

  • Barbecue Houtskool Restaurant Premium: deze restaurant houtskool van premiumkwaliteit is licht ontvlambaar en geeft een constante hitte af. De extra grote stukken zorgen voor langdurig gloeiende kooltjes en nog meer barbecueplezier. Deze houtskool soort is zeer geschikt voor in uw Green Egg Barbecue, Kamado of elk ander soort standaard barbecue. Deze houtskool is makkelijk aan te steken en brandt met hoge temperatuur zodat jouw vlees heerlijk snel dichtschroeit. Zuivere kwaliteit en bovendien FSC-gecertificeerd. Een absolute must voor elke professional op de grill!
  • Barbecue Briketten Dauer-Brenner: barbecuebriketten met een extreem lange brandduur van 4 uur. Dankzij de constante hoge temperatuur en bijzonder lange brandduur van 4 uur zijn ze uitstekend geschikt voor het bereiden van vlees op de barbeque dat langzaam worden gegaard. Langdurig barbecueplezier verzekerd!

Kortom, indien u op zoekt bent naar een specialist in mazout, pellets en andere brandstoffen in Gavere en omstreken, dan moet u bij Brandstoffen Van Hecke zijn! Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Brandstoffen Star Oil - Van Hecke.

Contact

Brandstoffen Star Oil - Van Hecke

Zuidlaan 153, 9230 Wetteren
  • Houtskool
  • Mazout
  • Pellets
  • Stookolie
Maandag 08.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Dinsdag 08.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Woensdag 08.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Donderdag 08.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Vrijdag 08.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Zaterdag 09.00u-12.00u (enkel telefonisch)
Zondag Gesloten