Van Den Bosch-De Keersmaeker

Al sinds 1992 timmeren Willy De Keersmaeker en zijn zoon Christophe in Kruibeke en omstreken. Bouwen zit bij beide in het bloed, want ook voor 1992 kwam Willy al uit een aannemersfamilie. Daardoor heeft Willy al meer dan 30 jaar ervaring in de bouwnijverheid. Ervaring die perfect wordt aangevuld door zoon Christophe. Hij bracht ondertussen als industrieel ingenieur ook een pak extra kennis en innovatie mee. De zaakvoerders leiden niet alleen hun bedrijf, ze werken ook elke dag mee. Zo kan dit familiebedrijf garanderen dat kwaliteit, stiptheid en service ook echt geleverd worden

Lees meer | Contacteer ons

Algemene bouwwerken

Van Den Bosch-De Keersmaeker uit Kruibeke (Bazel) heeft ervaring in renovatie- en nieuwbouwprojecten en dit voor zowel privé personen als voor openbare besturen. U kunt bij ons terecht voor het volgende: funderingswerken, rioleringswerken, ruwbouwwerken, afbraakwerken, dakwerken, timmerwerken, binnenschrijnwerk & buitenschrijnwerk, bezettingswerken, vloerwerken & tegelwerken, glaswerken & gyprocwerken (wanden/plafonds).

Renovatie | Nieuwbouw | Afwerking

Uw aannemer te Kruibeke

Algemene Aannemingen Van Den Bosch-De Keersmaeker is uw aannemer van private en openbare woningbouw voor Kruibeke en omstreken.

Zo hebben we een vast team van vakkundige metsers en schrijnwerkers. Ze zijn geselecteerd op hun expertise en betrouwbaarheid. Naargelang de specifieke vereisten van een project, wordt het team aangevuld met externe specialisten. Daarvoor kan Van Den Bosch-De Keersmaeker putten uit een netwerk van partners en specialisten. Zo zijn wij er zeker van dat elk project de nodige aandacht krijgt.

Premies | Realisaties | Contact