Bouwonderneming Vinckier - Cloet

Algemene bouwonderneming voor totaalverbouwingen, renovaties en stabiliteitswerken regio Roeselare


Vinckier-Cloet, gevestigd in Roeselare en al 45 jaar actief in gans België, is gespecialiseerd in complexe stabiliteits-werken, verbouwing en nieuwbouw van bedrijfsgebouwen en woningen.

De combinatie van gedreven vakmensen en geavanceerde apparatuur maakt het mogelijk om de meest complexe opdrachten uit te voeren.

renovaties Roeselare

Bedrijven

In de bedrijfssector is het van cruciaal belang dat verbouwingen of renovatiewerken vlot en snel gebeuren

Lees meer

renovaties Roeselare

Particulieren

Droom je al lang om van je huis, je thuis te maken? Heb je nood aan een kleine verbouwing of totaal-renovatie?

Lees meer

renovaties Roeselare

Stabiliteit

Vinckier-Cloet heeft zich over de jaren gespecialiseerd in het herstellen van de meest complexe stabiliteitsproblemen.

Lees meer

Een team van 10. Tien specialisten die een passie hebben voor perfectie en samen uw project tot in elk detail verzorgen. Toen Vinckier - Cloet opstartte in 1974 was het altijd de bedoeling om alle opdrachten met een hoge kwaliteit op te leveren. Dat is doorheen de jaren niet veranderd. Met behulp van moderne technologieën pakken we projecten steeds energiezuinig en efficiënt aan. Alle grondstoffen en middelen die we nodig hebben worden gebruikt en op de meest optimale manier ingezet. Doorheen de jaren hebben we een specialisatie opgebouwd en werken we ook zelfs de meest complexe opdrachten af.


Een project op het oog? Vinckier - Cloet luistert graag naar jouw ideeën!

Wenst u meer informatie of heeft u een vraag voor ons? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk te antwoorden. Ook voor een vrijblijvende prijsaanvraag bent u steeds welkom. Wij werken altijd met duidelijke en gedetailleerde offertes.