Bouwmaterialen Wille-Wille

De specialist in bouwmaterialen regio Huldenberg, Leuven, Tervuren ...


Bouwmaterialen Wille-Wille heeft tonnen ervaring

Bouwmaterialen Wille-Wille te Huldenberg is nog een echt familiebedrijf. Het begon allemaal toen Karel Wille, de vader van de huidige zaakvoerder, eind jaren ‘40 begon met een bedrijf in bouwmaterialen. Al snel bleek dat de zoon Danny ook veel interesse toonde in de zaak. Hij werd dan ook al snel ingeschakeld om mee te helpen in de zaak. Het sprak dan ook voor zich dat Danny de zaak overnam toen Karel in 1991 besloot te gaan genieten van een welverdiende rust. De toekomst van dit familiebedrijf is verzekerd daar Jurgen, de zoon van Danny, nu reeds meehelpt in de zaak. U kan bij Wille-Wille terecht voor onder andere bouwmaterialen, tegels en klinkers, stabilisé... In onze fotogalerij geven we u al een kleine inkijk in ons gamma.

Ruim assortiment aan bouwmaterialen

U kan bij Wille-Wille terecht voor de aankoop van al uw bouwmaterialen. Zowel de professionele gebruiker als de particulier is bij ons welkom. Wij beschikken over een enorme voorraad aan allerhande bouwmaterialen. Mocht u toch uw gading niet vinden in onze uitgebreide stock, kunnen wij altijd het door u gewenste materiaal bij onze leveranciers bestellen. U zal in dat geval steeds kunnen rekenen op een supersnelle levering. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere: zand, grind, dolomiet, cement, stabilisé, ytong, allerhande buizen, betonblokken, waterputten (beton en plastic), isolatiemateriaal, blauwe steen, gevelstenen (Vandezande, Wienerberger, Heylen, Vandenbrouck Veldhovenstenen, SVK).... Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar een bepaald materiaal? Neem dan contact met ons op.

Tegels en klinkers in alle mogelijke kleuren en maten

Ook voor de aankoop van uw tegels en klinkers bent u bij Wille-Wille te Huldenberg steeds meer dan welkom. U kan bij ons kiezen uit een uitgebreid aanbod aan klinkers en tegels van de meest gerenommeerde merken.

CONTACTEER ONS