Bouwmarkt ForTa

Uw doe-het-zelf zaak voor Assenede & Evergem

Materiaal voor de bouw

Bouwmarkt ForTa is uw doe-het-zelf zaak voor Assenede & Evergem. U kan bij Bouwmarkt ForTa al meer dan 20 jaar terecht voor alle sanitaire installaties, elektriciteit, ijzerwaren, wielen, dakbedekking, brandstoffen, materiaal voor de bouw, verf, hout, tuingereedschap.

We bieden u steeds een bijzonder groot assortiment, zodat u een ruime keuze kunt maken tussen de verschillende producten en specialisaties. Bouwmarkt ForTa staat u bij met professioneel advies. Wij helpen onze klanten van a tot z. Aarzel niet om onze medewerkers aan te spreken indien u vragen hebt. Pas dan kunnen wij u de volledige service bieden die u verdient.

Het plaatsen van hekken

Verder bieden we verschillende diensten, zoals de verhuur van allerlei professionele machines, het herstellen van uw machines, het onderhoud en/of herstellen van petroleumkachels, het verzagen van hout, het plaatsen van hekken, het aanmaken van nummerplaten, het snijden van glas op maat … Alle aangekochte producten kunnen bovendien aan huis geleverd worden.

Glas op maat

Wij maken ook glas op maat en zijn een erkende hersteller van Zibro Kamine. Ook voor multigas, butaan of propaan kan u bij ons aankloppen.

Bevestigingsmaterialen ForTa EvergemBevestigingsmaterialen
Toebehoren machines ForTa Evergem Toebehoren machines
Verf ForTa Evergem Verf & toebehoren
Elektriciteit ForTa Evergem Elektriciteit
Hout ForTa Evergem Hout
Dakbedekking ForTa Evergem Dakbedekking
Tuin ForTa Evergem Tuin
Brandstoffen ForTa Evergem Brandstoffen
CONTACTEER ONS