Bouwdroger Verhuur

Bouwdroger Verhuur

Bouwdroger huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een nieuwbouwwoning bevat massa's vocht afkomstig van het metselwerk, pleisterwerken, chappe, enz. In ons vochtig klimaat is het natuurlijk drogen van je woning op korte termijn een utopie. Doe daarom beroep op een bouwdroger van bouwdroger-verhuur.be!

Bouwdroger-verhuur.be maakt deel uit van de Beekkanthof. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in de bouwsector. Uw bouwdroger wordt dan ook geleverd en geïnstalleerd door een expert ter zake. Bij plaatsing van de machine krijgt u voldoende uitleg over hun werking zodat u op een efficiënte manier met het droogproces kan starten.

 

Nieuws & activiteiten

Bouwdroger tips

Vragen over bouwdrogers Hoeveel bouwdrogers ik moet inschakelen? Om dit te weten, moeten we eerst het volume van uw gebouw weten. Dit is zeer eenvoudig te berekenen: lengte x diepte x hoogte. Bij een zadeldak trekt u 1 meter af van de hoogte. Het getal dat u hier berekent, is het volume van...
lees meer
Bouwdroger tips
meer nieuws & activiteiten

Recensies

Super service! 's Morgens gebeld, 's namiddags geleverd! Alles volledig geinstalleerd, en dat tijdens het bouwverlof! Top!
- Stefan Vandevelde
Dit bedrijf is een echte aanrader , snelle levering en correct en de goedkoopste
- Patrick
meer recensies

Contact

Bouwdroger Verhuur

Beekkantstraat 56, 9420 Erpe-Mere
  • Bouwdrogers
Maandag 07.00u-19.00u
Dinsdag 07.00u-19.00u
Woensdag 07.00u-19.00u
Donderdag 07.00u-19.00u
Vrijdag 07.00u-19.00u
Zaterdag 08.00u-12.00u
Zondag Gesloten