Hemabo Hasselt

Uw renovaties, bouwrenovaties, opritten & terrassen te Hasselt (Limburg)

Nieuwbouw

Eén aannemer die het volledige bouwproces verzorgt? Onze sleutel-op-de-deur-aanpak garandeert een perfect afgewerkte nieuwbouw. Van de ruwe bouwgrond tot het laatste likje verf, dan bent u bij Hemabo uit Hasselt (Limburg) aan het juiste adres!

Verbouwen

Verbouwen zonder zorgen? Al meer dan twintig jaar lang leiden wij allerhande bouwprojecten in goede banen. Onze vakmannen zijn van alle markten thuis en gaan geen uitdaging uit de weg.

Dakwerken

Nieuwbouw
Wie een huis bouwen wil, moet vroeg of laat ook dakwerkers inschakelen. Maar, wie te kiezen? Bij nieuwbouw is de keuze snel gemaakt. Het is altijd een goed idee om in zee te gaan met de aannemer die ook de rest van je nieuwbouw verzorgt. Hij kent jouw bouwproject namelijk het beste en zorgt dan ook voor een perfect afgewerkt dak.

Renovatie en onderhoud
Voor wie gaat verbouwen liggen de kaarten enigszins anders. Er moet namelijk rekening gehouden worden met zowel het gebinte als met de dakbedekking. Kies daarom steeds voor eerlijke en betrouwbare dakwerkers, zoals Hemabo. Bovendien staan wij, naast het herstellen van uw dakbedekking, ook in voor het in stand houden van jouw (plat) dak. Renoveren kan immers vaak voorkomen worden door het uitvoeren van een jaarlijkse preventieve controle.

Aanleg opritten & terrassen

Wie bouwt of verbouwt doet er goed aan om meteen ook het terras of de oprit onder handen te nemen.

Aanleg oprit
De keuze voor een bepaalde oprit bepaalt in grote mate het uitzicht van je woning. Bovendien moet je oprit niet alleen mooi, maar ook stevig zijn. Je rijdt er namelijk dagelijks met je auto overheen. Opritten aanleggen is dus niet zo eenvoudig als je wel zou denken. Enkel echte vakmannen weten een knappe look te koppelen aan een duurzaam resultaat.

Aanleg terras
Bij elk type woning past een ander terras. Tegels leggen doe je beter niet zonder er eerst grondig over na te denken. Bij een terrasaanleg is het met andere woorden zeer belangrijk om te kiezen voor de juiste terrastegels (prijzen kunnen aardig te verschillen). Bij Hemabo vind je de beste terrastegels tegen een voordelige prijs. Bovendien houden wij steeds uitgebreid rekening met de huidige stijl van je woning en tuin voor een optimaal resultaat.

Vloeren en tegels

De perfecte tegelvloeren
Wie bouwt of verbouwt moet natuurlijk ook vloeren leggen. Hemabo is jouw vloerder en tegelzetter. Je vindt bij ons vloeren en tegels in alle denkbare materialen: natuursteen vloeren, keramische tegels, …

Wandtegels
Wat dacht je van wandtegels die perfect passen bij je vloer? Tegels leggen doe je beter in één keer goed. Ga daarom na wat voor jou de specifieke voordelen van wandtegels kunnen zijn. Zeker als je een nieuwe vloer leggen wil in badkamer of toilet is het aangewezen om ook meteen de muren onder handen te nemen.

Klinkerwerken
Klinkers voor opritten en terrassen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Vooral de authentieke uitstraling en het stevige en duurzame karakter van klinkers.

Gyproc

Gips is een zeer degelijk en betrouwbaar bouwmateriaal. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Gyproc platen ook vandaag nog razend populair zijn. Gips is niet alleen reukloos en onschadelijk voor de omgeving, het verhoogt ook het welbehagen en wooncomfort. Bovendien is het een uitstekende vochtregelaar. Overtollige luchtvochtigheid wordt in de poriën van het gips opgenomen en terug afgegeven wanneer nodig. Het resultaat? Een perfecte vochtbalans.

Renovatieprojecten

Bekijk onze realisaties »

Opritten en terrassen Vloeren en tegels Klinkerwerken

Bekijk onze realisaties »

Allerlei

tuinhuizen, metselwerken, siermetselwerken, gyprocwerken.

Bekijk onze realisaties »