Bouw Koen Vanhixe

Uw aannemer voor bouwen en verbouwen, vloeren (vloerwerken) en houtbouw te Gistel

AANGENAAM, ZORGELOOS, KWALITATIEF BOUWEN-VERBOUWEN!

Na het beëindigen van mijn studies bouwtechnieken, aan het VTI Brugge (2006), werk ik in de bouw. Na enkele jaren in het werkveld groeide het idee om de opgedane kennis en ervaring anders te benutten. Bouw Koen Vanhixe is het resultaat. Als zaakvoerder sta ik in voor de administratie, calculatie van de offertes en de voorbereiding van het werk. Als aannemer volg ik dagelijks de lopende werven op, alsook alle technische vragen en opmerkingen. Bij elk project worden er duidelijke afspraken gemaakt. Eerlijkheid duurt het langst!

Ook in de bouwwereld staat de evolutie niet stil. Als bouwonderneming vinden we het belangrijk op de hoogte te blijven van de snel veranderende wetgeving, richtlijnen, nieuwe bouwtechnieken,… Daarom volgen we continue bijscholing om een optimale dienst te geven.

Neem zeker ook een kijkje op onze fotopagina met eerder uitgevoerde projecten.

Houtbouw Gistel

Bouwwerken
Nieuwbouw – modern, hedendaags, landelijk, pastorie,… * Verbouwingen – energiezuinig en ecologisch! * Alle renovaties

Houtbouw Gistel

Betegeling en terrassen
Plaatsen van vloer- en wandtegels * Aanleggen van opritten en terrassen

Houtbouw Gistel

Karweien
Kleine herstellingswerken – Ook daarvoor staan we klaar!

Houtbouw Gistel

Houtbouw
Bij ons heb je ook de mogelijkheid om een houtbouw woning te realiseren. Deze heeft diverse voordelen qua architecturale vrijheid en energiezuinige prestaties; zeker naar afwerking toe heb je ontelbare mogelijkheden.