Bosman Vastgoed

Uw immobilien en vastgoedmakelaar voor Diest, Laakdal en Tessenderlo

Over ons

Uw vertrouwen, onze eer

Bosman Vastgoed werd in 2016 opgericht door zaakvoerder Ruben Bosman, vanuit zijn passie voor mensen en vastgoed. Zijn doel was – en is nog steeds – om mensen op de best mogelijke manier te begeleiden bij dit ingrijpende en complexe proces. Bij Bosman Vastgoed hechten we alle belang aan jouw verhaal, zodat zowel koper als verkoper tevreden zijn met het resultaat. We spreken niet louter over een eigendom, maar een 'thuis'.

Door een correcte en persoonlijke opvolging stellen we onze klanten steeds centraal. Wij proberen zowel koper als verkoper zo goed mogelijk te begeleiden in dit traject. Waarbij discretie en vertrouwen voor ons uiterst belangrijk zijn.

Door ons uitgebreid lokaal netwerk en onze brede, professionele publicatie proberen wij voor onze klanten steeds de juiste match te vinden.

Een succesvolle verkoop van een eigendom, begint altijd met een professionele en realistische waardebepaling. Daarom kunnen onze klanten ons steeds vrijblijvend contacteren voor een professionele schatting op maat.

Contacteer ons vrijblijvend, wij helpen jou graag verder!

  • Uitgebreid lokaal netwerk
  • Correcte en persoonlijke opvolging
  • Brede en professionele publicatie
  • Overtuigende marketingtools
  • Uitmuntend in klanttevredenheid

Ons team

Ruben Bosman

Zaakvoerder - BIV 509.713
Door zijn passie voor mensen en vastgoed, heeft Ruben in 2016 Bosman Vastgoed opgericht. Hij is geboren en getogen in Laakdal én met eigen kantoor in Tessenderlo, kent hij de regio en zijn inwoners als geen ander. Hij laat zich omringen door gedreven, enthousiaste en professionele mensen die zijn positieve instelling en passie delen. Door de vele bijscholingen die Ruben volgt, is hij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zijn vrije tijd spendeert hij graag met zijn zoontje en dochter. Na vele jaren voetballen, vind je hem nu wekelijks terug op de lokale squash- en padelterreinen. Als geëngageerd lid van de Lions Tessenderlo, zet hij zich in voor allerlei maatschappelijke projecten.

Seda Meserjan

Stagiair vastgoedmakelaar - BIV 515.806 - Gsm: 0471 96 76 13 - E-mail: seda@bosmanvastgoed.be
Seda groeide op in het mooie Laakdal, maar liep school in Tessenderlo. Aangezien haar netwerk zich voornamelijk in Laakdal en Tessenderlo bevindt, ondersteunt ze Ruben in deze regio. Ze besloot marketing te gaan studeren met een verdieping op vastgoed. Als stagiair voor haar marketing-opleiding, begon ze haar carrière bij Bosman Vastgoed. Ze wil steeds het beste voor haar klanten en geen moeite is haar te veel. Seda is erg creatief. Zo verzorgt ze met veel plezier onze social media. In haar vrije tijd houdt ze van een goede wandeling.

Frederike Sools

Stagiair vastgoedmakelaar - BIV 516.581 - Gsm: 0470 66 28 65 - E-mail: frederike@bosmanvastgoed.be
Binnen Bosman Vastgoed is Frederike verantwoordelijk voor regio Diest en omstreken. Ze is dan ook een Diestenaar in hart en nieren. Ookal groeide ze op in Scherpenheuvel-Zichem, toch ging ze steeds in het College van Diest naar school. Ze werd verliefd op de stad en kan deze nu ook haar thuis noemen. Frederike komt uit een familie die actief is in de bouw. Met een aannemer als papa, zit de liefde voor vastgoed er al van kleins af aan in. Na haar studies journalistiek en criminologie is ze begonnen aan een avondopleiding vastgoed, waarna ze van start is gegaan aan haar vastgoedavontuur. Frederike legt voor zichzelf de lat erg hoog en streeft naar het beste resultaat voor haar klanten. In het weekend kan je haar vaak terugvinden op een terrasje. Haar vriend heeft café/interieurwinkel Bar Antik, waar ze soms een handje toesteekt.

Neem contact met ons op!

Jouw vragen omtrent vastgoed of onze manier van werken, beantwoorden we graag. Laat jouw vraag en gegevens achter en wij behandelen deze zo snel mogelijk.