Fotoalbums

Boomwerken Tom Boomen

Voor alle werken in en rond bomen voor de regio Sint-Niklaas en omstreken.

Al jaren ben ik gefascineerd door de natuur en wat daarin leeft. Mijn ouders zijn al jaren actief in de biolandbouw. Respect voor gewas en dier heb ik dus met de paplepel meegekregen. Vandaar ook mijn keuze om een opleiding boomverzorging te volgen. In 2016 startte ik de opleiding “European tree worker” aan de Belgische school voor boomverzorging en boombeheer. Daar leerde ik alle kneepjes van het vak. Een vak waarvoor je de nodige passie, kennis en vooral de juiste technieken moet beheren.

Uw boomverzorger te Sint-Niklaas

Als professioneel boomverzorger worden er bepaalde risico's genomen, deze zijn steeds berekend en dat is wat het grote verschil maakt tussen een gewone tuinaanemer en een professionele boomverzorger. De kennis van een boomverzorger is uiteraard veel specifieker gericht op bomen. Voor volgende zaken kan u beroep op mij doen:

  • Advies en uitvoering voor verzorging, genezing, aanplanting, waardebepaling, schadebepaling, standplaatsverbetering en verankering van alle bomen.
  • Snoeien, rooien en vellen van bomen: dankzij mijn geavanceerde zaag- en klimtechnieken is geen boom te hoog of te wankel.
  • Stormschade
  • Onderzoek en bestrijding van ziekten en plagen
  • Afbreken en vellen

Lees meer...

Foto's

Recensies

Goede afspraken en puike realisatie. Veilig en professioneel. Aan te raden. Bedankt.
- Van Eenoo S.
Degelijke vakkennis, aangename communicatie, met zorg uitgevoerde werken in alle veiligheid en met een warm hart voor de natuur.
- An Boel - Raf Foubert
meer recensies

Contact

Boomwerken Tom Boomen

Puitvoetstraat 71, 9100 Sint-Niklaas
  • Boomverzorger
  • Boomwerken
M0493 158 157
Ond. nr.0677.540.644

Altijd bereikbaar!