Snijbloemen - Bloemenabonnement - Bruidswerk - Planten - Grafwerk


Bloemen

Bloemen maken mensen blij! Daar zijn we bij Het Groene Huis van overtuigd. Bij ons kun je dan ook jaarrond allerlei bloemen vinden. Van verse snijbloemen, kamerplanten en zomerbloeiers tot een bloeiende vaste plant of heester.

We zijn gespecialiseerd in het opfleuren van bloempotten en bloembakken voor terras en balkon. Afhankelijk van de seizoenen hebben we steeds een ruim aanbod visueel aantrekkelijke bloemen en planten in voorraad. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u ook heel wat advies geven bij de aankoop van uw bloemen en planten.

We helpen u ook met het opvullen van bloempotten en bakken! Breng gerust je potten en bakken mee, als het enigszins mogelijk is vullen we ze onmiddellijk ter plaatse voor je op met visueel aantrekkelijke terras- of balkonplanten.

Uiteraard kan je ook vooraf bestellen naar eigen stijl, keuze en prijsklasse.

Wil je iemand een plezier doen met bloemen, maar weet je even niet wat hij of zij wenst. Geef dan eens een bloemen-geschenkbon cadeau. Dit kan in iedere prijsklasse!


Snijbloemen Het Groene Huis Willebroek

Snijbloemen

Wij bieden u steeds een assortiment aan verse snijbloemen aan. Het aanbod wisselt steeds afhankelijk van de seizoenen. Uiteraard kan je ook vooraf bestellen naar eigen stijl, keuze en prijsklasse. Rond de belangrijke feestdagen zijn er steeds verse bloemstukken in de winkel aanwezig die onmiddellijk meegenomen kunnen worden.

Tip:
▸ Ververs na 3 dagen het vaaswater waar je boeket in staat, snij ook de stengels 3 cm bij. Op deze manier kunt u heel wat langer genieten van een boeket.
▸ Gooi een 20-tal koperen muntjes in je vaas bij een tulpen-boeket en je tulpen zullen mooi rechtop blijven staan!


Bloemenabonnement

 

Verwen jezelf, je geliefden, vrienden of kennissen met een bloemenabonnement van ‘Het groene huis’. Ook je bedrijf kan door ons worden opgevrolijkt worden met mooie boeketten.

Elke dag verse bloemen in je huis of bedrijf, dat hoeft geen droom te zijn. Bij het Groene huis bieden wij bloemenabonnementen aan voor ieders budget.

 Je kiest zelf de dag uit waarop je wenst dat je boeket geleverd wordt en ‘Het groene huis’ zorgt voor de levering.

 Wij bieden diverse formules aan, wenst u toch nog een andere formule, dan kan u met ons contact opnemen voor een abonnement ‘op maat’.

Gaat  u even op vakantie of wenst u even een break, dat kan allemaal, dan zetten we het abonnement stop zolang u wenst, u verliest hierdoor geen enkele beurt.

 Er zijn drie formules: Charmant (boeketten van 25 euro), Luxueus (boeketten van 35 euro) en Super deluxe  (boeketten van 40 euro of meer). U kan kiezen voor wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse leveringen.

      * De levering is gratis in de volgende gemeenten:

Willebroek, Tisselt, Blaasveld en Breendonk.

Staat uw gemeente hier niet tussen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kostprijsberekening. 

      * Bij de formule ‘Charmant’ ontvangt u bij de eerste levering een welkomstgeschenk van ‘Het groene huis’.

      * Bij de formules ‘Luxueus’ en ‘Super deluxe’ ontvangt u bij de eerste levering een welkomstgeschenk + trendy glazen vaas. Een ideale vaas voor de boeketten.

 Bel ons op het volgende nummer om uw bloemenabonnement te bestellen: 03/860.10.17 of stuur ons een mailtje op hetgroenehuis@telenet.be  of kom gewoon even langs in de winkel, waar u altijd welkom bent.


Bruidswerk Het Groene Huis Willebroek

Bruidswerk

Bloemen horen bij bijzondere gelegenheden en maken van een heuglijke dag een onvergetelijke gebeurtenis. Het Groene Huis ziet het als een uitdaging om bij de mooiste dag van uw leven bijzondere en passende creaties samen te stellen die volledig zijn afgestemd op uw wensen!

Vooraf wordt alles besproken met behulp van foto’s en voorbeelden zodat de beoogde sfeer van uw huwelijk mooi wordt overgebracht in het bloemwerk. Je kan steeds een vrijblijvende afspraak maken zodat we samen met u kunnen zoeken naar de gepaste kerkversiering, tafeldecoratie, bruidsboeket, auto bloemstuk, etc…


Planten

Groen maakt gelukkiger en gezonder!

Ons aanbod planten wordt elke week aangevuld. Zowel bloeiende als groene kamerplanten kun je bij ons vinden. Voor de verzorging van de planten staan we u graag bij met een woordje uitleg.


Grafwerk Het Groene Huis Willebroek

Grafwerk

Wanneer je in je naaste familie- of vriendenkring iemand verliest, is een waardig afscheid erg belangrijk. Rouwbloemen brengen troost, vertolken het onzegbare, vertalen het verdriet voor de overledene en kunnen troost bieden aan de nabestaanden.

Het Groene Huis zoekt samen met u naar een persoonlijk rouwstuk of rouwkrans. In samenspraak kiezen we de passende bloemen en leveren dit op het afgesproken tijdstip aan de kerk of het rouwcentrum. Ook voor een passend lint met de gewenste tekst wordt door ons gezorgd. Ook met Allerheiligen luister ik graag naar uw wensen.

CONTACTEER ONS