Bloemenwinkel 50 Tinten Groen Leuven Bloemen en planten

Bloemen en planten

Wie op zoek is naar een ruim assortiment aan mooie bloemen en planten, is bij ons aan het juiste adres. Twee keer per week is er bij 50 Tinten Groen een nieuwe, verse aanvoer waaruit je kan kiezen. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Ons assortiment is steeds seizoensgebonden en bevat zowel binnen- als buitenplanten.

Bij ons staan de orchideeën altijd in de kijker. We hebben altijd verschillende soorten orchideeën in veel, mooie kleuren. Naast orchideeën bieden wij jullie ook handgebonden boeketjes, grote kamerplanten en nog veel andere soorten bloemen. Wanneer je graag een op maat gemaakt bloemstuk hebt, kan je dit ook steeds bestellen.

Al deze mooie bloemen en planten verdienen ook een mooie bloempot. Hieraan hebben wij ook steeds een ruime keuze.


Bloemenwinkel 50 Tinten Groen Leuven Kaarsen

Kaarsen (Geur)

Het grootste deel van ons assortiment aan kaarsen bestaat uit een collectie van het merk J-Line. Een kwaliteitsvol interieurmerk met zeer mooie kaarsen. De kaarsen hebben verschillende kleuren en geuren, maar je kan ze bij ons ook in verschillende groottes vinden. Ons assortiment aan J-Line kaarsen bevat zowel bolvormige als cilindervormige kaarsen. Je vindt er zeker jouw smaak in terug.

Naast ons assortiment van J-Line kan je bij ons ook terecht voor de geurkaarsen van Woodwick. Ook hierin bieden wij een grote keuze aan. Het speciale aan Woodwick kaarsen is dat ze een houten wiek hebben die het geluid van een open haard nabootsen. Als laatste hebben we ook handgemaakte kaarsen in ons assortiment. Deze zijn van het merk Majori en zijn net als alle andere kaarsen in verschillende kleuren te verkrijgen. Ze zijn speciaal omdat ze uit allemaal kleine kubusjes bestaan en zo een heel mooie en unieke vorm hebben.


Bloemenwinkel 50 Tinten Groen Leuven Decoratie en geschenken

Decoratie en geschenken

Naast bloemen, planten en kaarsen vind je bij ons ook steeds decoratie- en geschenkartikelen. Een groot deel van ons assortiment is seizoensgebonden en dus ook vernieuwend. Onder andere lampjes, kussens, fotolijsten maken deel uit van ons assortiment.


Bloemenwinkel 50 Tinten Groen Leuven Zijdebloemen

Zijdebloemen

Levensechte kunstbloemen is makkelijk te onderhouden, geeft permanent kleur aan de ruimte naar keuze. Ons assortiment zijdebloemen is vaak nauwelijks te onderscheiden van de echte exemplaren. U vindt de zijdebloemen zowel in neutrale tinten, zachte diepe kleuren en zelfs in actuele trendkleuren. Zijdebloemen zijn natuurlijk van zijde en dus niet van plastiek.