Bloemencenter Johannita

Uw bloemenwinkel te Aalst voor dagverse bloemen & planten

Bloemenwinkel van meer dan 1800m²

Bloemencenter Johannita is reeds sinds 1986 uw bloemenwinkel te Nieuwerkerken (Aalst). In de bloemenwinkel met een oppervlakte van meer dan 1800m² vindt u gegarandeerd de bloemen of planten die u zoekt. Alles wordt rechtstreeks en dagvers aangeleverd van de Nederlandse bloemenveiling.

Bloemen, snijbloemen, bloemstukken, huwelijksboeketten, orchideeën, planten

Ontdek het ruime assortiment aan snijbloemen, orchideeën en planten voor binnen en buiten. Een van de specialiteiten van onze bloemisten is het samenstellen van prachtige creaties, zoals boeketten en bloemstukken voor echt elk feest en iedere gelegenheid, ook voor rouwstukken en bruidsboeketten. Daarnaast bieden we een uitgebreid aanbod kunstig samengestelde bloemstukken met zijden bloemen. We verkopen ook allerlei accessoires zoals bloempotten, vazen, schalen, enz.

Leveringen - bestellingen

Bloemencenter Johannita levert binnen- of buitenplanten, bloemen en snijbloemen aan huis, kantoor en bedrijf. Uw bestelling wordt dagvers aan de deur afgegeven. Wij staan steeds voor u klaar om u professioneel te adviseren over ons volledige aanbod, zodat u de beste keuze kunt maken.