Binnenhuisinrichting Famst

Vloerbekleding, verf, behang en spanplafonds te Turnhout

Dé winkel voor verf en binnenhuisinrichting te Turnhout

Meer dan 30 jaar vakmanschap en technisch advies. Famst biedt in Turnhout en omstreken een totaalservice voor het plaatsen van vasttapijt, vinyl, linoleum, parket, kurk of laminaat. Allereerst nodigen we je uit in onze winkel voor verf en binnenhuisinrichting in Turnhout waar we je alle soorten vloerbekleding tonen en de mogelijkheden uitgebreid toelichten. Vervolgens komen we op afspraak bij je thuis langs met de stalen van je voorkeur. We meten alles grondig op, waarna je een all-in prijsofferte ontvangt. Zo snel mogelijk na bevestiging van de opdracht plaatsen we de gewenste vloerbekleding, laminaat of parket.

Binnenhuisinrichting Famst Turnhout

VLOERBEKLEDING

Onze eigen ervaren vakmensen plaatsen alle mogelijke vloerbekleding (vasttapijt, vinyl, linoleum, kurk, … ) laminaat en parket. Fijne afwerking!

Binnenhuisinrichting Famst Turnhout

VERF & BEHANG

Voor doe-het-zelvers vind je gegarandeerd het juiste kleurtje of motief binnen ons uitgebreid aanbod aan kwaliteitsverven. Sterk in technisch advies en eigen mengmachines!

Binnenhuisinrichting Famst Turnhout

SPANPLAFONDS

Plameco is de referentie voor spanplafonds. Wij zijn exclusieve plaatser van de spanplafonds van Plameco in de regio’s Herentals, Turnhout en Geel.