Bierhandel Corluy

Drankencentrale, drankenspeciaalzaak, verhuur feestmateriaal te Putte

Uw drankencentrale - drankenhandel in Putte

Welkom bij Corluy Bierhandel te Putte (Beerzel)! Wij zijn uw specialist in alle dranken voor de regio Putte. Met meer dan 400 m² aan drank onder één dak is er zeker keuze genoeg voor ieder wat wils!

Feestje?

Plant u een event met uw bedrijf en zoekt u een brouwer om uw gasten te voorzien van smakelijke dranken? Of hebt u iets te vieren en wilt u uw gasten een groot assortiment dranken aanbieden? Dan bent u bij Bierhandel Corluy aan het juiste adres! Wie feest zegt, zegt Bierhandel Corluy. Bij ons vindt u het meest uitgebreide drankenaanbod uit de streek - tegen de meest voordelige tarieven. Bovendien kunt u op ons rekenen voor de levering van uw bestelling aan huis. Zo geniet u van topdranken zonder zorgen. Aarzel niet en contacteer ons vandaag!

Feestmateriaal huren?

Een feest te vieren? Dat is de perfecte gelegenheid om Bierhandel Corluy aan te spreken, natuurlijk om drank rijkelijk te laten vloeien, maar ook bij afname van uw drank in één keer uw feestmateriaal te huren ! Voor het feestgedruis begint op uw verjaardag, bedrijfsevent, straatfeest, barbecue: contacteer Bierhandel Corluy om bij uw bestelling van uw drank ook al uw feestmateriaal te huren.

Promo's

We staan garant voor eerlijke prijzen en een service die u nergens anders vind. En tóch is dat nog niet genoeg! Vergeet niet dat onze Belgische bieren en drankmanden het perfecte cadeau zijn voor elke gelegenheid. Wie Beerzel écht wilt leren kennen, moet zeker “Ne Bjejzelse Korenpoater” geproefd hebben. Dit lekkere streekbiertje wordt exclusief verdeeld door Corluy Bierhandel en is onmisbaar voor elke bierliefhebber.

Het grootste assortiment

Het grootste assortiment in Putte & omstreken U kunt bij Bierhandel Corluy terecht voor een ruim assortiment aan dranken. We zijn dé bierspecialist uit de streek, met meer dan 1000 verschillende biersoorten in stock! Kom vandaag nog langs in ons drankencentrum en ontdek:

  • lekkere bieren
  • alle denkbare frisdranken
  • niet-alcoholische dranken
  • diverse alcoholische dranken

Bovendien is Bierhandel Corluy dé specialist in gins. Laat u adviseren door onze medewerkers en ontdek unieke gins uit binnen- en buitenland.

Sinds kort durven we ons ook specialist te noemen in rums, whisky's & wijnen. Ons bestaand aanbod werd recent fél uitgebreid en tilt ons specialisatie weer naar een hoger niveau.

Parking

U bent hier zeer snel binnen en buiten zo hoeft u geen tijd te verliezen. U kunt bij Bierhandel Corluy altijd vlak voor de deur parkeren en op minder dan 10 minuten verlaat u onze ruime parking met een volle koffer drank. Contacteer ons voor meer informatie