Bierhandel Corluy

Bierhandel Corluy

Uw drankencentrale - drankenhandel in Putte

Welkom bij Corluy Bierhandel te Putte (Beerzel)! Wij zijn uw specialist in alle dranken voor de regio Putte. Met meer dan 400 m² aan drank onder één dak is er zeker keuze genoeg voor ieder wat wils!

Party?

Plant u een event of feest met uw bedrijf en zoekt u een brouwer om uw gasten te voorzien van de beste dranken? Hebt u iets te vieren en wilt u uw gasten een groot assortiment dranken aanbieden? Dan bent u natuurlijk bij Corluy Bierhandel te Putte aan het juiste adres! Bij ons vindt u het meest uitgebreide drankenaanbod uit de streek en dit tegen de meest voordelige tarieven. Bovendien kunt u op ons rekenen voor de levering van uw bestelling aan huis. Zo geniet u van topdranken zonder zorgen. Gratis glazen in bruikleen, terugname niet gebruikte en volledige verpakkingen, mogelijkheid tot huren van tafels & stoelen, frigo's, tapinstallaties voor 'bier van 't vat'.

Promo's

We staan garant voor eerlijke prijzen en een service die u nergens anders vind. En tóch is dat nog niet genoeg! Vergeet niet dat onze Belgische bieren en drankmanden het perfecte cadeau zijn voor elke gelegenheid. Wie Beerzel écht wilt leren kennen, moet zeker “Ne Bjejzelse Korenpoater” geproefd hebben. Dit lekkere streekbiertje wordt exclusief verdeeld door Corluy Bierhandel en is onmisbaar voor elke bierliefhebber.

Het grootste assortiment

U kunt bij Corluy Bierhandel te Putte terecht voor een ruim assortiment aan dranken. We zijn dé bierspecialist uit de streek, met meer dan 1000 verschillende biersoorten in stock! Kom vandaag nog langs in ons drankencentrum en ontdek: lekkere bieren, alle denkbare frisdranken, niet-alcoholische dranken en diverse alcoholische dranken. Bovendien is Corluy Bierhandel dé specialist in gins. Laat u adviseren door onze medewerkers en ontdek unieke gins uit binnen- en buitenland. Kom vandaag nog langs bij Corluy Bierhandel te Putte!

Parking

U bent hier zeer snel binnen en buiten zo hoeft u geen tijd te verliezen. U kunt bij Bierhandel Corluy altijd vlak voor de deur parkeren en op minder dan 10 minuten verlaat u onze ruime parking met een volle koffer drank. Contacteer ons voor meer informatie

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Bierhandel Corluy.

Contact

Bierhandel Corluy

Koningsbaan 74, 2580 Putte
  • Bieren
  • Dranken
  • Drankencentrale
  • Drankenhandel
  • Drankenshop
  • Drankenspeciaalzaak
  • Geschenkartikelen
  • Verhuur feestmateriaal
T015 75 41 84
F015 22 12 04
Ond. nr.0437.815.042
Maandag 09.00u-16.00u
Dinsdag 09.00u-16.00u
Woensdag 09.00u-18.00u
Donderdag 09.00u-16.00u
Vrijdag 09.00u-18.00u
Zaterdag 09.00u-16.00u
Zondag Gesloten