Bezettingswerken AB-Peeters

Pleisterwerken, cementering en isolatiewerken Herentals

Stukadoor

AB-Peeters gevestigd in Herentals is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in alle pleisterwerken, binnenbepleistering, buitenbepleistering, cementering, isolatiewerken en bezettingswerken. Bart Peeters staat als zaakvoerder garant voor kwaliteit, een eerlijke communicatie en een correcte prijs. Als meewerkend patroon met ervaring staat hij in voor de werfopvolging en stipte planning. Bart komt graag bij u langs voor deskundig advies met vrijblijvende offerte.

Binnenbepleistering

Wij werken met de spuitpleister Lambert Pro, deze wordt machinaal aangebracht op muren en plafonds, vervolgens recht gemaakt met behulp van een rei. Na de juiste verharding worden alle oneffenheden weggewerkt en de muren perfect egaal gemaakt. De binnenhoeken worden uitgerecht. De muur wordt alvorens het polieren nog geschuurd met een vochtige schuurspons. Na het polieren bekom je een gladde bepleistering die klaar is voor de schilder.

Buitenbepleistering

Krabbepleistering
Bij krabbepleistering wordt een laag krabpleister op de muur gezet. De textuur is korrelig (wordt vaak gebruikt bij renovaties).

Siliconenpleisters
Siliconenpleister is een materiaal dat een zekere krasvastheid heeft en makkelijk is in onderhoud.

Isolatiesystemen
Dit is een systeem waarbij men aan de buitenzijde een isolatielaag aanbrengt met daarover de uiteindelijke gevelpleister.

Cementeringen

Dit systeem kan in vele toepassingen gebruikt worden:
✔︎ Onderlaag voor tegels vooral gebruikt in natte ruimtes. Het resultaat hier is grof geschaafd om een betere hechting met de tegels te bekomen
✔︎ Eindlaag voor garage, werkplaats en kelder. Het resultaat hier is glad geschuurd en kan geschilderd worden
✔︎ Onderlaag voor buitenbepleistering
✔︎ Als plint aan de buitengevels

Verschillende afwerkingsmogelijkheden:
✔︎ Massieve afwerking zonder enig metalen profiel
✔︎ Gladde afwerking van de plint
✔︎ Ruwe afwerking van de plint