Betonvloeren De Lou

Uw betonvloeren, gepolierde betonvloeren en polybeton te Putte

Vakkundig gepolierde beton

Wie denkt aan beton denkt vaak aan woningbouw. Maar dan meestal in de vorm van de zogenaamde ruwbouw. Met gepolierde beton ofwel polybeton kan u echter spreken van een duurzame en slijtvaste decoratieve afwerkingslaag. Polybeton is de keuze bij uitstek voor wie houdt van een natuurlijke en authentieke uitstraling van zijn woning. Dit zowel in moderne lofts of appartementen als in en rond bestaande landelijke woningen.

De waaier aan mogelijkheden en de uiterst interessante prijs/kwaliteitsverhouding maken van vloeren in gepolierde beton een geduchte concurrent van traditionele vloeren.

polybeton Putte

WONINGEN

polybeton Putte

OPRITTEN

polybeton Putte

TERRASSEN

polybeton Putte

ONDERHOUD

Gepolierde betonvloeren voor binnen en buiten

Gepolierde betonvloeren, kunnen zowel binnenshuis als buiten geplaatst worden. Uiteraard vraagt elke toepassing een andere aanpak. Denk daarbij aan het vorstbestendig maken van een buitenvloer. Een ander voorbeeld is de afwerking met permanente bekistingen zoals cortenstaal of inox.

De keuze van de kleur, de glans, de voegen, een tegelvorm of een combinatie met andere materialen zorgen ervoor dat u een persoonlijke en unieke betonvloer kan samenstellen die volledig afgestemd is op uw smaak en interieur. Laat u inspireren door onze foto's van gerealiseerde betonvloeren en ontdek de mogelijkheden voor een betonvloer in uw woning, een terras in gepolierde beton of een oprit in polybeton.

Als geregistreerd aannemer in het polieren van beton hebben wij alle vakkennis en materialen in huis om kwaliteitsvolle betonvloeren te leggen, ongeacht het type. Wij gebruiken steeds de beste betonsamenstelling en nemen voldoende tijd om een vakkundige afwerking te kunnen garanderen. Daardoor hebben wij reeds tal van leuke referentieadressen verzameld waar u persoonlijk een kijkje kan gaan nemen. Wanneer u een offerte op maat aanvraagt, kunt u op simpele vraag de volledige adressenlijst bekomen. Laat u overtuigen door onze tevreden klanten!

Polybeton: een gemak in onderhoud

Polybeton is gekend en geliefd om hun onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Dat neemt niet weg dat u uw betonvloer, net als alle andere vloeren, wel op de juiste manier moet onderhouden en voeden. Een professioneel geplaatste vloer in polybeton is door zijn duurzaam en slijtvast karakter volledig stofvrij en laat zich makkelijk onderhouden door gebruik te maken van zuiver lauw water met een ph-neutrale natuurlijke zeep. Een natuurzeep met lijnolie van het merk Carolin is hiervoor een uitstekende keuze.

Wil u uw betonvloer jarenlang in topconditie houden en zijn oorspronkelijk glans teruggeven? Bekijk dan onze mogelijkheden voor het opnieuw boenen van een betonvloer.