Concresco Gent

Gepolierde betonvloeren en betonciré

Concresco, dat gevestigd is in Hamme bij Gent, is een betonneringsbedrijf, gespecialiseerd in gepolierde betonvloeren en printbeton. De zelfwerkende zaakvoeder Jean-Pierre Willaerts heeft het bedrijf opgericht in 1999. Hij werkt nog dagelijks mee op de werf en ziet toe op een vlekkeloze uitvoering van de werken.

De missie van Concresco is om op een klantgerichte wijze, innovatieve en kwalitatieve hoogwaardige betonvloersystemen aan te bieden voor de particuliere en zakelijke markt. Om de kwaliteit te waarborgen, hebben wij ons een zeer ervaren team dat wij zelf opleidden. Zo krijgt u betonvloeren en printbeton die deskundig afgewerkt zijn!


Gepolierde betonvloeren

Gepolierd beton is slijtvast en dus een duurzame keuze. De uitvoering van de werken, van voorbereiding tot afwerking, is beperkt tot enkele dagen. De vloer is vrijwel onmiddellijk gebruiksklaar na afwerking en is beschikbaar in een waaier van kleuren. Bovendien is hij eenvoudig te onderhouden en een financieel aantrekkelijk alternatief. Zoekt u een partner voor betonvloeren regio Gent? Contacteer ons!

Lees verder →

Beton ciré – Microverlay®

U kan bij ons ook terecht voor beton ciré. Met Microverlay® krijgen muren, vloeren, douchewanden, keukenbladen, trappen tot zelfs meubilair een unieke bekleding met betonlook. Het kan geplaatst worden op zowat elke ondergrond, zelfs over bestaande betegeling zonder deze te moeten uitbreken. Het kleurenpalet is vrijwel eindeloos en kan aangepast worden naar ieders smaak. Het kan probleemloos gecombineerd worden met vloer- of wandverwarming. Met slechts 3mm dikte leent het zich uitstekend voor renovaties, maar ook in nieuwbouw wordt vaak gekozen voor deze naadloze, makkelijk te onderhouden bekleding. Kom gerust onze showroom bezoeken.


Contacteer ons