Concresco Gent

Gepolierde betonvloeren en printbeton

Concresco, dat gevestigd is in Hamme bij Gent, is een betonneringsbedrijf, gespecialiseerd in gepolierde betonvloeren en printbeton. De zelfwerkende zaakvoeder Jean-Pierre Willaerts heeft het bedrijf opgericht in 1999. Hij werkt nog dagelijks mee op de werf en ziet toe op een vlekkeloze uitvoering van de werken.

De missie van Concresco is om op een klantgerichte wijze, innovatieve en kwalitatieve hoogwaardige betonvloersystemen aan te bieden voor de particuliere en zakelijke markt. Om de kwaliteit te waarborgen, hebben wij ons een zeer ervaren team dat wij zelf opleidden. Zo krijgt u betonvloeren en printbeton die deskundig afgewerkt zijn!


Gepolierde betonvloeren Gent

Gepolierde betonvloeren

Gepolierd beton is slijtvast en dus een duurzame keuze. De uitvoering van de werken, van voorbereiding tot afwerking, is beperkt tot enkele dagen. De vloer is vrijwel onmiddellijk gebruiksklaar na afwerking en is beschikbaar in een waaier van kleuren. Bovendien is hij eenvoudig te onderhouden en een financieel aantrekkelijk alternatief. Zoekt u een partner voor betonvloeren regio Gent? Contacteer ons!

Lees verder →

Printbeton Gent

Printbeton

Printbeton is nieuw, verrassend en veelzijdig. Gedaan met losliggende tegels en onkruid in voegen. De verschillende structuurvormen, kleuren en afwerkingsmethodes geven een onbeperkte vrijheid in ontwerp en uitvoering. Printbeton wordt toegepast voor terrassen, opritten, tuinpaadjes en aan het zwembad, maar het kan ook gebruikt worden voor grotere locaties, zoals sportstadia en pretparken. Printbeton regio Gent? Contacteer ons!

Lees verder →


Contacteer ons