Begrafenissen Van den Broeck

Begrafenissen, crematies, uitvaartverzorging en aula te Herentals

Van den Broeck te Herentals, uw steun in moeilijk tijden!

Begrafenissen Van den Broeck is een familiebedrijf sinds 1952. Het was vader Jos Van den Broeck die in 1952 de eerste begrafenisdiensten verzorgde en eveneens voorzag in kisten en een lijkwagen.

Later zetten zijn zoon Staf en echtgenote Suzanne de zaak verder. Zij verwezenlijkten een kwaliteitsvol funerarium te Vorselaar in 1987. Omdat de mensen tevreden waren over de geleverde diensten, stapten ook beide dochters Christel en Lieve en later ook schoonzonen Tom en Bert mee in de zaak.

Ook Herentals had nood aan een verzorgd funerarium op eigen grondgebied dus dat kwam er in 2006. Vandaag hebben wij alles tot in de puntjes vernieuwd tot een stijlvol geheel waar mensen waardig en discreet afscheid kunnen nemen van hun dierbare.

In mei 2016 breidden we onze dienstverlening nog uit met een eigen Aula op Hannekenshoek in Herentals. Hoewel onze zaak sinds de start in 1952 structureel gegroeid is, blijven wij nog steeds een familiebedrijf. Wij zien het als onze plicht om u warm en oprecht te ondersteunen.

Bij ieder afscheid wordt een herinnering geboren

De dood maakt deel uit van het leven. Hoe pijnlijk een uitvaart ook is, hij bundelt de mooiste momenten die u samen met de overledene beleefd heeft. Het is een moment waarop u uw diepste herinneringen met elkaar deelt. Van den Broeck Begrafenissen helpt u de passages uit dat verhaal te ordenen. Over iemand van wie u houdt, is het laatste woord nooit gezegd …