Begrafenissen Van den Bogaert

Begrafenisondernemer, crematies en uitvaartzorg voor Wommelgem

Meer dan 70 jaar ervaring in afscheid nemen

Laat mij je dragen, laat mij er voor je zijn, je hoeft me niet te vragen, ik wil er voor je zijn. Geef mij je lief en leed, je glimlach en je traan, het pad is breed genoeg voor twee, ik loop een eindje met je mee...

Het verlies van een dierbare brengt voor de nabestaanden steeds een moeilijke periode met zich mee. Toch moet er ook dan gedacht worden aan het in orde brengen van praktische zaken, zoals het regelen van de begrafenis of crematie, rouwdrukwerk, bloemen,... Vaak is de organisatie hiervan geen prioriteit voor de familie. Dat begrijpen wij bij Begrafenissen Van den Bogaert maar al te goed. Daarom willen we u graag helpen door een aantal van uw zorgen weg te nemen.

Terwijl u rouwt, zorgen wij voor de praktische kant van begrafenis of crematie. Begrafenissen Van den Bogaert organiseert met respect voor de overledene, diens familie en nabestaanden, alle praktische aspecten van de uitvaart, crematie of begrafenissen regio Ranst (nabij Wommelgem) en omliggende. Daarnaast zorgen we ervoor dat u op die dag op een serene manier afscheid kan nemen van uw dierbare.

Uw respectvolle partner voor elk overlijden

Onze onderneming is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in begrafenissen. Met een focus op het familiale karakter bouwde eerst vader Van den Bogaert, dan de zoon en nu zijn kleindochter het bedrijf door de jaren heen op als een respectvolle partner voor elk overlijden. Bij ons kan u voor een serene plechtigheid dus rekenen op de ervaring van 3 generaties.