Begrafenissen Pues

Uw uitvaartzorg, begrafenissen en crematies te Herent

Wat maakt ons uniek in de uitvaartsector?

Gestart als klein familiebedrijf heeft de firma reeds vier generaties door de inzet van de zaakvoerders zijn degelijkheid bewezen. De tevredenheid van de klanten is veel sterker dan alle grote slogans. Het bedrijf groeide en er werd steeds geïnvesteerd in gebouwen, plaatselijke vestigingen en rollend materiaal. Zo heeft de klant de keuze tussen een Plymouth retro lijkwagen aangepast aan de hedendaagse normen tot een wagen van het nieuwste type in de gewenste kleur. Een eigen drukkerij biedt een ruime keuze actuele rouwbrieven en een snelle levering.

Door de omvang van het bedrijf is er een groot aanbod voorradig van elk artikel wat de sector te bieden heeft, zonder enige verplichting of opdringerigheid. Ook het personeel groeide gestaag maar steeds onder deskundige vorming en leiding van de zaakvoerders. Deze aanpak maakt ons sterk en uniek in de sector. Hoe complex een opdracht ook mag zijn, nationaal of internationaal, door zelf over alle accommodatie te beschikken, kunnen wij een correcte uitvoering garanderen.

Te Herent, Winksele-Delle (langs de weg Leuven - Mechelen) werd een volledig nieuw rouwcentrum gebouwd. De kelderruimte fungeert als garage voor de lijkwagens en ceremoniewagens. Ook de wasplaats voor de auto’s en de werkplaatsen vinden hier hun onderkomen. Op het gelijkvloers zijn afzonderlijke ruimtes voorzien opdat elke familie in alle discretie de nodige afspraken kan maken voor de uitvaart. Ook de ruime groetruimtes en de koel- en verzorgingsruimte bevinden zich gelijkvloers.

In de winkel is een ongeziene keuze aan alles wat met uitvaarten samen gaat: kisten, bloemen, urnen, juweeltjes voor as of verwerkt met vingerafdruk van de overledene, grafstenen en grafversieringen. Een bijkomende service in deze vestiging is een ceremonieruimte met 350 zitplaatsen. Deze kan ook onderverdeeld worden voor kleinere aantallen en leent zich voor vieringen van elke overtuiging. Op de eerste verdieping bevinden zich de drukkerij en de kantoren maar ook hier is de nieuwigheid een grote zaal voor rouwmaaltijden. De grootte van de zaal voor koffietafels kan aangepast worden aan de behoefte van de familie. Het samenbrengen van al deze diensten en de ruime parkeergelegenheid bespaart de families een zoektocht door het verkeer onder moeilijke omstandigheden.

In elke vestiging werd ook veel aandacht besteed aan de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid voor mindervaliden. Het is vanzelfsprekend dat deze mogelijkheden slechts een aanvulling zijn en geenszins afbreuk willen doen aan kerkelijke of andere geloofsovertuigingen of gelegenheden en de families in alle vrijheid zelf beslissen over elk onderdeel van de uitvaart.