Bedrijfswagens Baestaens

Uw garage, bedrijfswagens en lichte vrachtwagens te Heist-op-den-Berg

Inkoop verkoop bedrijfswagens - onderhoud herstellingen bedrijfswagens

U bent waarschijnlijk op zoek naar een jong bedrijfsvoertuig of naar een garage voor het onderhoud van uw huidige bestelwagen/vrachtwagen. Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij verkopen niet alleen bedrijfswagens, wij verzorgen ook de service achteraf. Wij kennen immers uw wagen en garanderen een optimale onderhoud- en herstelservice. Heeft u uw voertuig niet bij ons aangekocht, geen enkel probleem, ook dan zullen wij u als klant verwelkomen. Onze specialiteit is Mercedes Benz, maar ook voor het gewone onderhoud aan bedrijfswagens van andere merken kan u bij ons te Booischot terecht.

Aankoop en verkoop

Wij hebben steeds een ruim aanbod lichte vrachtwagens, gaande van minibussen, dubbele kabines tot ruime bestelwagens. Sprinters in verschillende lengte en opbouw. Vito als werktuig of als luxewagen. Hebben wij toch niet echt wat u zoekt, laat ons dan uw wensen weten en wij zoeken de wagen die perfect bij u past. Ook kunnen wij vaak kleine aanpassingen uitvoeren aan onze stock en zo aan uw wensen voldoen.

Door onze jarenlange samenwerking met eerlijke en correcte leveranciers kunnen wij u een degelijk voertuig aanbieden. Meestal kopen wij aan bij Mercedes Duitsland. Dit gebeurt in pakketvorm om de prijs te drukken. We hebben een groot vertrouwen in de staat van deze wagens.

Wanneer u een bedrijfswagen bij ons aankoopt, zorgen wij voor een totaalpakket. Al onze voertuigen worden immers verkocht na een check up, nieuwe filters en olie en een bezoek aan de technische keuring. Daarnaast krijgt u als firma 6 maanden garantie op de motorlijn en versnellingsbak. Particulieren hebben recht op 1 jaar garantie.

Service na verkoop

Onderhoud en herstellingen. Na aankoop van uw wagen hoeft niet opzoek naar een service punt, voor uw onderhoud kan u ook bij ons terecht. Wij proberen u steeds zo snel en goed mogelijk te bedienen, toch vragen wij vanwege onze kleine capaciteit, tijdig een afspraak te maken.