Toonzaal BASline Bekkevoort

Welkom bij BASline

BASline helpt u graag om van uw huis een knusse thuis te maken. Bij BASline tegels Bekkevoort vind je alle topmerken onder één dak, in alle prijsklassen. Door de jarenlange ervaring van onze eigen plaatsingsdienst realiseren wij ook uw project, van nieuwbouw tot renovatie, groot of klein, dit met oog voor detail, vormgeving en kleur. In een toonzaal van 500m² presenteren wij de nieuwste trends keramische tegels voor vloer en muur. natuursteen, mosaiken, geglazuurde tegels, zoals de befaamde Zeliges.Kortom alles wat met tegels te maken heeft. Sandra en Gert verwelkomen je graag met al je vragen over inrichting,stijl en kleur in de keramiekwereld.
Ga je zelf aan de slag, geven wij je graag onze technische kennis mee.

Tot snel, op een veilige afstand.
Blijf gezond en wel.

CONTACTEER ONS

Uw tegelwinkel in Bekkevoort

BASline tegels Bekkevoort is uw expert in tegels. U kunt bij ons terecht voor vloertegels en wandtegels zowel strakke tegels als landelijke tegels. BASline is een familiebedrijf met passie voor tegels! Wij doen ook regelmatig acties/promoties, deze vindt u terug onder "nieuws".

Zelfplaatser

Gaat u graag zelf aan de slag, dan geven wij onze beste prijs en met plezier deskundig, technisch advies. Tegels van A tot Z voor ieders budget! Kom gerust langs voor informatie!

BASline Tegels Bekkevoort

Landelijke tegels

BASline Tegels Bekkevoort

Strakke tegels

BASline Tegels Bekkevoort

Over ons

BASline Tegels Bekkevoort

Acties