Bart Gees Feestwinkel & Dagbladhandel

Uw feestwinkel, ballonnen en dagbladhandel te Haaltert

Bart Gees Dagbladhandel

Dagbladhandel Bart Gees rechtover de kerk in Kerksken (Haaltert) is al jarenlang een gekend begrip. Met hun ruime assortiment wenskaarten, rookwaren en sigaren, dagbladen, dranken, school en kantoorbenodigdheden en sinds kort ook een take away koffiebar kan je bij hun voor al uw benodigdheden terecht! Onze medewerkers helpen je graag verder! Breng ons zeker een bezoekje! Voor meer info kan u terecht op onze website www.dagbladhandelbartgees.be 

Bezoek website »

Bart Gees Feestwinkel

Met meer dan 20 jaar ervaring, kan feestwinkel bart gees u adviseren voor elke gelegenheid, u vindt er alles wat u nodig heeft om er een spetterende party van te maken. U vindt er partykostuums met bijhorende accessoire en themadecoraties voor elk feest, maar u kan ook terecht voor ballondecoraties zoals ballonbogen, ballonpilaren, en nog veel meer ballonversieringen. Mocht je toch eerder op zoek zijn naar feestvuurwerk kunnen onze medewerkers jou zeker helpen, met een ruim assortiment vuurwerk, rookbommen en knalbommen kan je er een een knallend eindejaar van maken! 

Heb jij een evenement of feestje?.. Dan kan je bij Feestwinkel Bart Gees ook terecht voor een springkasteel te huren! Bekijk ons assortiment verhuurartikelen op onze vernieuwde webshop! www.feestwinkelbartgees.be. Voor 13u besteld, zelfde dag verzonden!

Bezoek onze feestwinkel: Driehoekstraat 33, 9451 Kerksken

Bezoek website »