Bally Metaalrecycling

Metaalafbraak, oud ijzer en ophalen autowrakken te Ravels

Aankoop en metaalrecycling oude metalen

De recycling van oude metalen, oud ijzer, schroot... zijn niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Heeft u een oude wasmachine of verouderde machines staan in de regio Ravels? U kan ze bij het ‘groot afval’ plaatsen of u kan ze wegbrengen naar het stort van uw gemeente MAAR u kan er ook voor kiezen deze oude metalen aan ons te verkopen.

Een groot stuk, maar geen vervoer? Wanneer u grote hoeveelheden of zware stukken wenst af te voeren, kan u beroep doen op onze afhaaldienst. Wij komen alles afhalen of wij plaatsen een gratis container.

Wij plaatsen gratis metaalcontainers!

Grote hoeveelheden schroot? Wij plaatsen een gratis container of komen bij u laden met onze kraanwagen. Voor grote hoeveelheden schroot, voorzien we een gratis container. Gratis containers worden ook op lange termijn aangeboden (b.v. voor gemeentelijke containerparken). Wij kunnen uw oude metalen ook afhalen met onze kraanwagen. Grote constructies slopen? Wij beschikken over een schrootschaar. Een schrootschaar is zeer efficiënt voor de sloop van grote constructies zoals auto’s, vrachtwagens, stalen constructies zoals serres, fabriekshallen e.d.m. Een schrootschaar wordt ook ingezet voor het verkleinen van het volume aan schroot op uw werf.

Ophalen autowrakken: erkenning Febelauto

Ophalen autowrakken: erkend depollutiecentrum Bally Metaalrecycling komt uw autowrak gratis ophalen in de omgeving van Ravels.
Als erkend centrum door Ovam en door Febelauto, zorgen wij ervoor dat het wrak zo goed mogelijk wordt ontdaan van alle gevaarlijke stoffen (o.a. olie, banden, oliefilters, accu, brandstof, …) en gerecycleerd.
Wij kunnen u ook een vernietigingsattest afleveren.

De beste prijs voor uw oud ijzer

Oud ijzer is ideaal voor recycling. Onder oud ijzer valt aluminium, koper, lood, zink, rvs, ijzer,… Deze worden hergebruikt en zijn behoorlijk wat geld waard! Wij maken het verschil Voor iedereen particulier of bedrijf is het belangrijk dat de aangeboden materialen exact worden gewogen. Dat is ons grote voordeel, wij wegen met een geijkte weegschaal en betalen u onmiddellijk uit. Bovendien kunt u prijzen vergelijken, maar bij ons krijgt u gegarandeerd de beste prijs krijgt in de regio Ravels.