Schrijf een recensie

Janssen alain
Spontane ontvangst bij aankomst. Zeer mooie kamer , met veel smaak ingericht en goed afgewerkt . Ook was de kamer heel proper kortom zoals het hoort. Het ontbijt was super vers en uitgebreid . Koffie verschillende thee soorten en vers geperst fruitsap, en spiegelei met spek wordt alle minuut gemaakt , vers fruit cornflakes soorten, verse broodjes en koffieboeren . Zeker een aanrader.
SimonV
We zijn zeer goed ontvangen in deze B&B. De nette kamers hebben een charmerend karakter en zijn voorzien van alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Daarbij komt nog een heerlijk uitgebreid ontbijt waardoor we zeker nog eens zullen terugkomen.
Vanoverbeke Ellen
Ik heb al enkele keren bloemen besteld bij Albecca en ben er enorm tevreden mee. De jongedame die de boeketten maakt is heel sociaal en super vriendelijk.
De bestellingen waren telkens klaar op het gevraagde moment en je kon ze ook bij de persoon in kwestie laten leveren. De bloemen gaan ook lang mee en zijn telkens volgens het seizoen gevormd. Ik, persoonlijk, geef graag 'carte blanche', maar ze maken ook perfect wat er gevraagd wordt in mate van het mogelijke.
Als het dus aan mij ligt, hebben ze er zeker een vaste klant bij.