Kwaliteit tweedehands auto's

Een ruim aanbod van kwaliteit tweedehands auto's geven u de mogelijkheid om van bij de start de juiste keuze te maken. Elke auto wordt door ons gecontroleerd op gebreken en wordt hersteld naargelang de prijs-kwaliteitverhouding. Wacht niet langer en kijk zelf!

Overname van uw auto

Uw eigen auto verkopen, dat kan ook bij Autohandel Plovie te Jabbeke. Overname bij aankoop van een andere auto, of zelfs zonder aankoop.

Verkoop

Wij verkopen in onze garage alle merken maar zijn gespecialiseerd in Japanse wagens zoals Mazda. Elke verkochte auto wordt gekeurd en afgeleverd met carpass. We zorgen er tevens voor dat het voertuig het nodige periodieke onderhoud krijgt. Ook een grondige poetsbeurt zal hij niet missen. U krijgt uiteraard naargelang het type voertuig, een garantieperiode die u zal overtuigen de juiste keuze te maken. U koopt immers niet bij eender wie een auto.

Niet gevonden wat u zocht?

Indien u tussen ons aanbod niet gevonden hebt wat u zocht, aarzel dan niet om ons te contacteren. Mogelijks komt de wagen die u zoekt nog binnen, of kunnen wij u toch verder helpen op korte termijn.

AUTOSCOUT24