Carpoint Aalst

Uw autohandel te Aalst voor auto's, velgen en tweedehandswagens

Kwaliteitsvolle wagens te Aalst

Carpoint Aalst bvba uit Aalst (Nieuwerkerken) is ontstaan uit onze passie voor wagens en is inmiddels uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring. U kan bij ons terecht voor alle merken. Wij trachten steeds kwaliteitsvolle auto's aan te bieden en dit voor ieders budget.

Tweedehandswagens

Onze tweedehandswagens krijgen een grondige nazicht, worden gekeurd voor verkoop en krijgen indien nodig een onderhoud. Kwaliteit, service en dienst na verkoop dragen wij hoog in het vaandel. Iedere wagen beschikt over 1 jaar wettelijke garantie.

Wenst u een financiering om uw wagen te bekostigen? Dan werken wij graag een voorstel op maat uit. Wij beschikken over de mogelijkheid om ter plaatse een kredietaanvraag in te dienen en zorgen voor de volledige administratie. Onze wagens kunnen op afspraak bezichtigd worden. Dit kan uiteraard ook s'avonds of op zon- en feestdagen.

Nieuwe velgen?

Wenst u uw wagen te voorzien van nieuwe velgen? Dan bent u bij ons eveneens aan het goede adres. Een greep uit ons aanbod kan u bekijken in onze webshop.