Verhuur tent- & feestmateriaal

Atention

Geef uw feest vorm

Verhuur van tenten, luxetenten, feestmateriaal en springkastelen

Atention is uw specialist in verhuur tent- en feestmateriaal te West-Vlaanderen. Door het ruime gamma bieden wij u de gepaste oplossing voor elk evenement. Huwelijk, communie, verjaardag, opendeur, personeelsfeest? Wij beschikken over diverse luxe tenten, feestmateriaal, springkastelen, luxe toiletwagens, frigowagens, … Wij staan ook in voor het aankleden en decoreren van uw evenement. Atention biedt u de perfecte oplossing van A tot Z in West-Vlaanderen. Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons

Onze diensten

Atention tenten

Tenten

Atention beschikt over een ruim gamma aan tenten, top-, zadeldak-, alutenten in diverse afmetingen. Deze zijn combineerbaar en moduleerbaar tot de gewenste oppervlakte.

Atention feestmateriaal

Feestmateriaal

Voor de aankleding van uw feest bent u bij Atention in West-Vlaanderen aan het juiste adres. Wij zijn uw professionele partner voor een geslaagd feest of evenement.

Atention springkastelen

Springkastelen

Atention biedt een divers en origineel gamma springkastelen aan. Springplezier tot 20 kinderen. Wij bieden u de perfecte service van levering tot plaatsing.

Atention standenbouw

Standenbouw

Nood aan een klassevolle stand op een nationale of internationale vakbeurs? Atention verzorgt de bouw en opbouw van uw stand, de service voor uw opvallende beursdeelname!