Ark Uitvaartzorg

Rouwcentrum, begrafenissen, funerarium en koffietafels te Geraardsbergen

ARK staat voor:

AFSCHEID
Met respect voor ieders waarden plannen wij samen met u de meest persoonlijke en unieke afscheidsviering aangepast aan uw wensen en budget

ROUW
Verlies is moeilijk... Samen met onze rouwconsulente ondersteunen wij u in het verwerken van uw gemis

KWALITEITSZORG
‘Zorg dragen voor’ en streven naar perfecte dienstverleningin woord en daad is onze ambitie. Dit vanuit echtheid en gedegen persoonlijk engagement

U kan bij ons terecht voor onder meer:

 • Transfer of repatriëring van uw dierbare naar ons funerarium (ook vanuit het buitenland)
 • Opbaring en/of thanatopraxie
 • Begroeting in één van onze drie rouwkamers
 • Administratieve - en praktische afhandeling van de uitvaart, ongeacht geloofsovertuiging
 • Alle (rouw)drukwerken in eigen beheer
 • Plaatsing rouwberichten in dagbladen
 • Ceremoniebegeleiding
 • Koffietafels in eigen beheer
 • Rouwbegeleiding door professionele rouwconsulente
 • Advies en raadgeving ifv registratie, nalatenschappen en erfenisrecht
 • Voorafregelingen en advies uitvaartverzekering
 • Productie en plaatsing van grafstenen, columbariumsteen, urneveld en grafwerk in eigen beheer
 • Grafonderhoud op contractuele basis

Verder staan we steeds vrijblijvend voor u klaar met raad en daad. Heeft u een vraag, aarzel niet om ons te contacteren. We zijn het ganse jaar bereikbaar 24/24. Onze service is niet regionaal gebonden. Ongeacht de woonplaats staan wij garant voor een volwaardige dienstverlening...

In onze ruime aula kunnen wij tot 200 zitplaatsen aanbieden. Zowel kerkelijk geïnspireerde diensten als burgerlijke plechtigheden behoren tot de mogelijkheid. Met respect voor ieders overtuiging zorgen wij verder voor een uniek, persoonlijk en waardig afscheid van uw dierbare. Wij maken hierbij gebruik van de meest recente audio- en video technologie, zodat we uw wensen tot in de puntjes kunnen vervullen.

Op regelmatige tijdstippen presenteren wij u in onze aula ook interessante lezingen vanuit een brede relevantie gekoppeld aan een thema. In ons uitvaartcentrum beschikken wij verder over drie volwaardige rouwkamers. Ook hier maken we gebruik van moderne licht-en klanktechniek. Het staat u als nabestaande overigens vrij om deze ruimte naar eigen welbevinden aan te kleden mocht u dit wensen. Op deze manier is het voor u mogelijk om op de meest persoonlijke en serene manier afscheid te nemen van uw dierbare. Wij volgen hierin uw tempo en nemen de tijd om u in dit moeilijk proces te ondersteunen.

In onze polyvalente zaal bieden wij plaats aan ruim 100 zitplaatsen. Hier kan u onder meer de traditionele rouwmaaltijd of koffietafel laten doorgaan. Vanuit onze keuken presenteren wij u verschillende formules op maat. Zowel de gekende broodjesmaaltijden als meer verfijnde warme gerechten behoren tot de mogelijkheid.

In onze winkel vindt u een ruime selectie aan rouwartikelen, kisten, urnes, bloemen en asjuwelen. We beschikken over een uitgebreid assortiment, zodat we voor ieders budget de gepaste keuze kunnen aanreiken. U kan ook bij ons terecht voor op maat gemaakte asjuwelen evenals voor andere gepersonaliseerde rouwartikelen.

Wij staan bovendien ook in voor de productie en plaatsing van grafzerken, urnezerken, columbariumplaten en -foto’s. Wij helpen u graag met de keuze hierin en zorgen voor een vlotte, vlekkeloze en betaalbare service.

Sinds kort bieden wij vanuit vraag naar deze service ook grafonderhoud op maat aan. U kan zelf beslissen aan welke frequentie wij het graf of columbarium van uw dierbare onderhouden zodat het er altijd netjes en verzorgd bijligt. ARK uitvaartzorg werkt samen met de meest courante uitvaartverzekeringen. Ook hier kunnen wij u bijstaan in het maken van de correcte keuze zodat uw nabestaanden niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Hieraan gekoppeld is het mogelijk om bij ons een vrijblijvende voorafregeling te bespreken zodat u zelf tot in de kleinste details kan bepalen hoe uw eigen uitvaart er zal uitzien en wat deze zal kosten. Uiteraard bent u ook altijd welgekomen om vrijblijvend inlichtingen in te winnen mocht u met andere vragen zitten.

Tot uw dienst, Andy en Caroline