Argenta Sint-Denijs-Westrem

Uw Argenta kantoor in Sint-Denijs-Westrem voor kredieten, beleggingen en verzekeringen

Argenta Sint-Denijs-Westrem

☞ Bankieren: u wilt niet betalen voor uw zichtrekening en gelijk hebt u. Daarom loont het de moeite eens de vergelijking te maken als u uw zichtrekening nog bij een andere bank hebt. Want is uw rekening daar wel echt gratis?

Argenta's Giro+rekening is echt gratis en biedt u alles wat u nodig hebt. Kom langs, Argenta regelt alles met uw oude bank binnen 8 werkdagen. U hoeft dus bijna niets te doen.

☞ Sparen en beleggen: het komt erop aan het juiste evenwicht te vinden tussen rendement, risico en de termijn waarop u wilt beleggen. De keuzes die u maakt, hangen dus af van uw beleggersprofiel en uw beleggingshorizon.

☞ Verzekeren: gezond, vitaal en zonder risico's door het leven gaan. Dat wil iedereen. Helaas stemt dat niet altijd overeen met de realiteit. Pech zit in een klein hoekje, ook al bent u nog zo voorzichtig. Tegenslag hebt u niet in de hand, de gevolgen wel. Met de verzekeringen van Argenta kan u uzelf en uw naasten optimaal beschermen tegen de risico's van elke dag. Bij pech hebt u genoeg aan uw hoofd. Administratieve beslommeringen en lange wachttijden kan u missen als kiespijn. Wij zorgen daarom voor een snelle en correcte afhandeling van uw schade. Eerlijk en transparant.

Iedereen wil veiligheid en geborgenheid voor zijn gezin. Daarom moeten u en uw dierbaren optimaal beschermd zijn. Uw kantoorhouders nodigt u graag uit voor een goed gesprek. Zo kan hij u een persoonlijke service op maat bieden en tegemoet komen aan uw noden. Wist u dat bij Argenta uw schade ook online kan aangeven, via uw smartphone of tablet? Daarbij stuurt u uw foto's, video's en documenten meteen elektronisch door. Het resultaat? Een snellere en vlottere uitbetaling.

☞ Lenen: hebt u een krediet nodig? Dan is uw Argenta-kantoor Sint-Denijs-Westrem (Afsnee & Zwijnaarde) uw ideale financiële partner. Ongeacht de aard van uw project of de termijn waarop u wilt terugbetalen.

CONTACTEER ONS