Medewerkers

Argenta Nieuwerkerken

Els De Craim

Sinds 2017 ben ik kantoorhouder van Argenta Nieuwerkerken en ik heb al 20 jaar ervaring in de financiële sector. Samen met mijn team willen we onze klanten bijstaan tijdens belangrijke financiële vraagstukken in hun leven met eerlijk en correct advies.

Klantentevredenheid dragen we hoog in ons vaandel en streven naar voortdurende verbetering van onze dienstverlening.

We volgen regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven over de gewijzigde wetgeving, fiscaliteit woonkredieten, vermogensplanning enz. Mijn deur staat altijd open om u te adviseren over uw bankzaken. U bent van harte welkom!


Ilse De Smet

Ik ben al 17 jaar het eerste aanspreekpunt voor onze klanten van Argenta Nieuwerkerken. Onze klanten weten dat ze snel en correct geholpen worden en dit schept vertrouwen. Naast het onthaal ben ik relatiebeheerder verzekeringen en volg de schadedossiers van nauw bij op.

Zo heb ik al verschillende keren het verschil gemaakt voor klanten en hen van een financiële kater bespaard. Correct en persoonlijk advies op maat mag u van mij verwachten. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten op kantoor!

Argenta Nieuwerkerken


Argenta Nieuwerkerken

Ann

Hoi, ik ben Ann. Je kent me waarschijnlijk nog niet zo goed want ik ben pas gestart in juni 2020. Daar komt verandering in want ik hou me vooral bezig met klanten te contacteren en afspraken te maken voor mijn collega’s. Ik onderhoud de administratie voor beide kantoren en zorg er voor dat alles in goede banen geleid wordt. Mijn dag is geslaagd als ik werk heb kunnen ontlasten van mijn collega’s en dat ze hierdoor al hun tijd hebben kunnen uitweiden aan u!


Cindy

Nadat ik jarenlange klantenervaring opgebouwd heb in de verzekeringssector, ben ik dit jaar gestart bij Argenta Erembodegem. Als onthaalmedewerker/relatiebeheerder verzekeringen en kredieten zal ik u met de glimlach bijstaan met raad en daad. Argenta is voor mezelf een beetje het gevoel van thuiskomen en ik ben ervan overtuigd dat ik voor u dat gevoel ook kan waarmaken! Ik ben er tevens zeker van dat ik u vertrouwen waard ben en ik hoop dan ook in de nabije toekomst u te kunnen ontmoeten.

Argenta Nieuwerkerken


Argenta Nieuwerkerken

Femke

Sinds 2012 ben ik een trotse medewerker van Argenta en ondertussen al 3 jaar een vertrouwd gezicht in het kantoor te Erembodegem. Als kantoorverantwoordelijke van Erembodegem wil ik er samen met mijn collega's voor gaan om u onze volle aandacht te geven en tijd vrij te maken wanneer u dat nodig heeft. Het vertrouwen dat klanten in mij stellen is voor mij het grootste compliment, het is dan ook mijn dagelijkse missie om dit vertrouwen te verdienen. U kan bij mij terecht met al uw vragen aangaande beleggen, verzekeren en kredieten. Ik denk graag met u mee om zo tot de beste oplossing te komen en u een voorstel te maken op maat van uw noden en behoeften.