Argenta Gooik & Pepingen

Uw Argenta bank te Gooik en Pepingen voor verzekeringen en kredieten

Uw Argenta kantoor te Gooik en Pepingen

Argenta Gooik en Pepingen is het Argenta-kantoor in jouw buurt. Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Veilig: Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw bank- en verzekeringsnoden. We nemen geen onnodige risico’s. Dat is voor ons gewoon een kwestie van gezond verstand.

Persoonlijk: U krijgt van ons een persoonlijke service. We hebben alle expertise in huis om u een goed advies te geven. Geen standaardoplossingen, maar een plan op maat. Door naar uw wensen te luisteren.

Prijsbewust: We proberen voor al onze formules de kosten zo laag mogelijk te houden. Zo streven we naar een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Daar kunt u op vertrouwen.

Duurzaam: We financieren onze groei grotendeels met eigen middelen, op een duurzame manier. En dat loont. Zo bestaan we al 60 jaar. Bovendien investeren we onze winst niet alleen opnieuw in het bedrijf, maar ook in de reële economie.

Dichtbij: U vindt in ons een echte gesprekspartner. We bekijken hoe we uw plannen voor de toekomst het beste kunnen realiseren. Niet vanuit een ivoren toren, maar samen met u. Daarom zijn we uw ideale kantoorhouder te Gooik.

Overstappen naar argenta? Dankzij de bankoverstapdienst is overstappen naar Argenta kinderspel. Naast een gratis zichtrekening, kan u bij ons terecht voor verzekeringen, kredieten en spaar-en beleggingsproducten, alsook een abonnement internetbankieren.

CONTACTEER ONS