Argenta Bree

Uw verzekeringen, beleggingen, leningen en kredieten regio Bree en Bocholt

Kies voor een gezonde familiebank.

U wilt de juiste keuzes maken voor uw geld. Hoe geeft u het vandaag uit en hoe investeert u het morgen?
Daar hebt u graag degelijk advies over. Van iemand met gezond verstand. Kom langs en overtuig uzelf!

Veilig

Kantoorhouder Erik Pieters is een betrouwbare partner voor al uw bank- en verzekeringsnoden. We nemen geen onnodige risico’s. Dat is voor ons gewoon een kwestie van gezond verstand.

Persoonlijk

U krijgt van ons een persoonlijke service. We hebben alle expertise in huis om u een goed advies te geven. Geen standaardoplossingen, maar een plan op maat. Door naar uw wensen te luisteren.

Prijsbewust

We proberen voor al onze formules de kosten zo laag mogelijk te houden. Zo streven we naar een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Daar kunt u op vertrouwen.

Duurzaam

We financieren onze groei grotendeels met eigen middelen, op een duurzame manier. En dat loont. Zo bestaan we al 60 jaar. Bovendien investeren we onze winst niet alleen opnieuw in het bedrijf, maar ook in de reële economie.

Dichtbij

U vindt in ons een echte gesprekspartner. We bekijken hoe we uw plannen voor de toekomst het beste kunnen realiseren. Niet vanuit een ivoren toren, maar samen met u. Daarom is Erik Pieters uw ideale kantoorhouder te Bree.

Overstappen naar Argenta?

Dankzij de bankoverstapdienst is overstappen naar Argenta kinderspel. Naast een gratis zichtrekening, kunt u bij ons terecht voor verzekeringen, kredieten en spaar-en beleggingsproducten, alsook een abonnement internetbankieren.