ZELFSTANDIGE THUISVERPLEEGDKUNDIGE EN PEDICURE TE ARENDONK

Monique is een gemotiveerde en enthousiaste zelfstandige thuisverpleegkundige en medische pedicure (in opleiding) voor de regio Arendonk. Alle zorgen zijn voor iedereen die aangesloten is bij een mutualiteit.

 

Omdat Monique op zelfstandige basis werkt maakt zij voldoende tijd voor elke patient. Zo kan er alles nauwkeurig worden opgevolgd. 

  

THUISVERPLEGING (Gediplomeerd)

Thuisverpleging is ook nauwe contacten onderhouden met uw familie, mantelzorg, uw omgeving maar ook andere zorgverleners zoals uw huisarts, gezinszorg, apotheek, ... Verder kan er gezorgd worden voor :

- persoonlijke hygiene

- wondverzorging

- stomazorg

- medicatiebeheer

- hulp bij incontinentie problemen

- sondage en blaasspoelingen

- diabetes zorg

- palliatieve zorg

 

Thuisverpleging is voor onschatbare waarde voor mensen die hun huis niet kunnen verlaten voor medische zorg. Het kan ook nuttig zijn voor mensen die niet over de middelen of ondersteuning beschikken om zorg in een medische setting te ontvangen. 

⇾  Betaald door mutualiteit mits aangesloten. 

 

PEDICURE (gediplomeerd)

Een pedicure is een schoonheidsbehandeling voor de voeten en teennagels. Het omvat:

- het scrubben van de voeten om dode huidcellen los te maken, 

- het vijlen en knippen van de nagels,

- het propermaken van nagelriemen,

- het eelt wordt geweekt en weggesneden, 

- het raspen van de voet,

- en het aanbrengen van een vochtinbrengende creme of lotion in vorm van massage.

⇾ € 30

 

MEDISCHE PEDICURE (in opleiding)

Een medisch pedicure is een gespecialiseerde vorm van voetzorg die de traditionele pedicure combineert met specialistische medische behandelingen. Deze service is op maat gemaakt om medische problemen zoals, schimmelinfecties, wratten, eelt, likdoorns en ingegroeide teennagels te behandelen als te voorkomen. 

Het is ontworpen om de voeten en onderbenen grondig te reinigen en masseren, naast medische behandelingen zoals het verwijderen van dode huidcellen en eelt. Een medische pedicuren kan helpen de algehele gezondheid van de voeten te verbeteren en langdurige verlichting te bieden bij medische problemen. 

 ⇾ Prijs op aanvraag.