Architectenbureau Bert Nauwelaerts

Uw architect - architectuur te Heist-op-den-Berg

Architect, bouwkundig tekenaar, ingenieur, veiligheidscoördinator en EPB-verslaggever

Het concept van de woning wordt bepaald door verschillende elementen zoals de karakteristieken van de omgeving, de stedenbouwkundige voorschriften, de materiaalkeuze en natuurlijk het budget.

Afhankelijk van de persoonlijke keuze van de bouwheer wordt dit concept vertaald in hedendaagse architectuur waar begrippen zoals soberheid, strakheid, licht en ruimte in meespelen of in een meer traditionele architectuur waar de begrippen gezelligheid, warmte en knusheid een rol gaan spelen.

Het bureel wordt geleid door Bert Nauwelaerts, daarnaarst zijn er nog externe medewerkers zoals een architect-assistent, bouwkundig tekenaar, ingenieur, veiligheidscoördinator en EPB-verslaggever.

Een eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om de eventueel toekomstige klant een beetje te leren kennen en zijn wensen te begrijpen en gaan we ons ook verdiepen in de werkwijze van het bureel. Achteraf wordt u een offerte toegestuurd waar het ereloon wordt bepaald volgens de besproken werkwijze.

Modern Architectenbureau Bert Nauwelaerts Heist-op-den-Berg

Modern

Pastorie Architectenbureau Bert Nauwelaerts Heist-op-den-Berg

Pastorie

Hedendaags Architectenbureau Bert Nauwelaerts Heist-op-den-Berg

Hedendaags

Architectenbureau Bert Nauwelaerts Heist-op-den-Berg

Andere

Industrie Architectenbureau Bert Nauwelaerts Heist-op-den-Berg

Industrie

Architectenbureau Bert Nauwelaerts Heist-op-den-Berg

In opbouw

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE