Apotheek Aalst

Apotheek Mijlbeek Aalst

Apotheek Mijlbeek is aan de derde generatie apothekers toe.

Kwaliteit en dienstbaarheid zijn onze sleutelwoorden.

Een gespecialiseerd team van apothekers en apothekersassistenten staat dagdagelijks garant voor een warm en persoonlijk onthaal en steeds wetenschappelijk correcte informatie.

Onze apotheek is laagdrempelig, letterlijk en figuurlijk.

Rolstoelpatiënten kunnen zelfstandig bij ons terecht, via de Moorselbaan of via onze parking (achter de apotheek) in de Groenstraat (cfr. KBC-parking).

Wij staan klaar met advies over correct medicatie-gebruik voor de zieke- en preventie voor de gezonde mens. Een farmaceutisch dossier wordt met zorg bijgehouden van iedere cliënt. Waar nodig verwijzen we door naar de arts of gespecialiseerde diensten.

We maken tijd voor eenieder en zijn luisterbereid, met een groot inlevingsvermogen. Ons beroepsgeheim is de waarborg voor een waterdichte discretie.

Continue bijscholing van het ganse team ondersteunt onze professionaliteit.

We maken weekdosisverpakkingen en leveren aan huis voor wie het moeilijker heeft.

Voor thuiszorg wordt je bij ons ook met zeer veel toewijding en inzicht geholpen.

We willen een baken zijn in een soms verwarrende en misleidende reclamewereld. Enkel een correct onderbouwd wetenschappelijk advies kan ongevallen helpen voorkomen en uw gezondheid ten goede komen. Daar staan we garant voor met ons warme team en onze gedegen universitaire vorming. Doe er beroep op!

Van harte welkom! De gedreven equipe van Apotheek Mijlbeek.