Apotheek Demeyere

Uw apotheek te Kruisem voor geneesmiddelen en voedingssupplementen

Welkom op de webpagina van Apotheek Demeyere Kruisem (Zingem)

Wij bieden graag persoonlijk advies zowel over geneesmiddelen, cosmetica, voedingssupplementen, make-up, fytotherapie, homeopathie, diergeneeskundige producten, verhuur en verkoop van aërosoltoestellen, verkoop en verhuur van bloeddrukmeters, verkoop van steun- en aderspatkousen, verhuur van thuiszorgmateriaal (krukken, rolstoel, looprek, zuurstof,…) en verkoop van incontinentiemateriaal. Voor al deze zaken kunnen jullie terecht in de apotheek als ook op onze website.

Jullie gezondheid is immers onze prioriteit. Stel gerust al jullie vragen en wij proberen een zo goed mogelijke service te bieden. Indien u geen tijd heeft om terug te komen voor het ophalen van een bestelling kan u gebruik maken van onze reserveermodule op de website of u doet gewoon een telefoontje en de bestelling wordt voor u verwerkt en klaargezet. Tijd gespaard.

Wij vragen om onze activiteiten op onze facebookpagina te volgen. http://www.facebook.com/apotheekdemeyere Zo bent u steeds op de hoogte van onze nieuwigheden en/of promoties.