La Gelateria Maasmechelen

Ambachtelijk roomijs en ijstaarten

Wie zijn wij?

La Gelateria is een in 2007 opgericht familiebedrijf uit Maasmechelen, dat vers ambachtelijk roomijs bereid. Jan-Hubert Raeven, stichter en zaakvoerder, gaat jaarlijks naar de Sigep ijsbeurs in Rimini, om zo alle nieuwtjes op vlak van smaken en technieken te leren en toe te passen op het bereiden van het ijs.

Deze ijsbereider staat met volle passie in de ijskeuken om telkens weer het meest verse en lekkere roomijs te maken. Hij zorgt voor de basissmaken die altijd aanwezig zijn, alsook de speciale smaken die regelmatig wisselen en zeker de moeite waard zijn om te proberen. Natuurlijke producten en verrassende smaken is waar deze ijszaak voor staat.

Dochter Fenneke is het creatieve brein achter het maken van ijstaarten en toebehoren. Ze maakt voor iedere gelegenheid iets speciaals. Creativiteit met ijs is haar uitdaging. Ook bezorgt zij vers bereid ijs aan de Horeca, zodat ook deze sector een lekker dessertje kan aanbieden.

Wat maken wij allemaal?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van ambachtelijk roomijs op basis van verse koemelk. Ons roomijs wordt verwerkt in litertjes ijs, ijstaarten, ijslolly’s, ijsdonuts, ijspralines, ijsbuffetje, ijstapas, ijsbounty’s, …

Je kan het zo gek niet bedenken! Want we willen graag creatief uit de hoek komen! Voor iedere gelegenheid kunnen wij u iets speciaals aanbieden.

Ook houden wij rekening met allergenen, dit bespreken wij dan zorgvuldig.

Wij maken alles zo vers mogelijk dus vragen wij om tijdig te bestellen.

Waar kan je ons vinden?

Wij werken vooral met mobiele ijskarren, die u kan vinden langs het fietsroutenetwerk van de Maaskant of op allerlei evenementen.

Onze eerste vaste standplaats vind u in Maasmechelen, op fietsknooppunt 57 of P16 Rivierpark Maasvallei Mechelen-aan-de Maas (Zuid-Willemsvaartbrug aan het einde van de Dokter Haubenlaan). Van april tot en met september, op zonnige dagen van 13u tot 18u.

De tweede vaste standplaats bevind zich in Oud Rekem langs de Zuid-Willemsvaart.Deze op zondag van 14u tot 17u in de zomermaanden.

Ook kan u uw bestelling afhalen op Bosbesstraat 6 Maasmechelen, waar we het ijs bereiden.

Contacteer ons voor meer informatie
Erken ambacht logo Maasmechelen