La Gelateria

Ambachtelijk roomijs en ijstaarten Maasmechelen

Wie zijn wij?

La Gelateria is een in 2007 opgericht familiebedrijf uit Maasmechelen, dat vers ambachtelijk roomijs bereid. Jan-Hubert Raeven, stichter en zaakvoerder, gaat jaarlijks naar de Sigep ijsbeurs in Rimini, om zo alle nieuwtjes op vlak van smaken en technieken te leren en toe te passen op ons ijs.

Deze ijsbereider staat met volle passie in de ijskeuken om telkens weer het meest verse en lekkere roomijs te maken. Hij zorgt voor de basissmaken die altijd aanwezig zijn, alsook de speciale smaken die regelmatig wisselen en zeker de moeite waard zijn om te proberen.Natuurlijke producten en verrassende smaken is waar deze ijszaak voor staat.

Ook de overheerlijke speciale ijstaarten zijn een aanrader!Deze worden op vraag gemaakt. Smaken en vormen van de ijstaarten zijn vrij te kiezen.

creativiteit is onze uitdaging!

Kom zeker eens proeven

Op diverse manieren brengen wij ons heerlijk schepijs aan de man. Zo kan u elke dag, bij goed weer, onze ijskarren vinden langs het fietsroutenetwerk aan de brug Zuid-Willemsvaart in Maasmechelen (knooppunt 57) en op zondag in Oud Rekem (knooppunt 58). Ook op avondmarkten en rommelmarkten zijn onze ijswagens van de partij. Of u kunt gewoon een litertje ijs bestellen, die wij aan huis leveren.

 

La Gelateria voor al uw feesten!

Heeft u een verjaardagsfeest, communiefeest, familiefeest, bedrijfsfeest, tuinfeest, dorpsfeest, volksfeest, straatfeest, opendeurdag, reünie of noem maar op. Wij, La Gelateria, hebben verschillende mogelijkheden om het nog leuker te maken! U kan kiezen voor een gewone ijstaart of een themataart, dat u volledig zelf kan samenstellen, zowel smaak als versiering. De ijsman kan ook ter plaatse komen met de ijsbus of het ijskarretje om voor al uw gasten een heerlijk ijsje te scheppen. 

U kan ook een ijstaart bestellen wat creatief versierd is in het thema van uw feest. Smaken, vorm en decoratie is zelf te bepalen en alles is bespreekbaar.

Ook is er de mogelijkheid om een gevulde schepvitrine te huren. Dit met bediening of om zelf te scheppen.

Net iets te koud?

Geen zorgen, wij bereiden ook verse, ambachtelijke suikerwafels. Ons wafeldeeg wordt bereid op oma’s wijze met verse melk en hoeveboter.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE!