Alg. Schrijnwerk Wijman

Uw schijnwerker voor maatkasten en gyprocwerken in de regio Genk en Hasselt

Interieur en schrijnwerker voor Genk & Hasselt

Zoekt u een interieurbouwer of schrijnwerker? Alg. Schrijnwerk Wijman is in Genk gevestigd. Door de 15 jaren werkervaring als interieur maker is Tony Wijman de persoon waar u op kan rekenen. Bij Algemeen Schrijnwerk Wijman kan u terecht voor uiteenlopende zaken zoals keukens, badkamermeubels, dressings, bureaus, deuren, gyproc, parket, trappen, tuinhuizen, carports, daken, etc. De stijl is naar keuze en doet Tony Wijman allemaal: van modern en strak tot landelijk of klassiek.

Interieurinrichting en maatwerk

U zoekt iemand voor uw interieur te veranderen? Bij Algemeen schrijnwerk Wijman kan u een binnenhuisarchitect raadplegen. Deze architect maakt een ontwerp of voorstel voor u en met uw wensen en ideeën. Alg. Schrijnwerk Wijman staat bekend voor interieur op maat.

Als u een goede schrijnwerker nodig heeft en het betaalbaar wil houden dan moet u bij Alg. Schrijnwerk Wijman zijn te Genk. Door zijn knowhow (kennis) en in samenspraak met u (klant) kan hij een correcte offerte opmaken en natuurlijk vrijblijvend. Dus niets moet alles mag.

Interieur op maat

Alg. Schrijnwerk Wijman doet binnenschrijnwerk maar ook buitenschrijnwerk. Wij doen alles wat uit hout vervaardigd word, geven professioneel advies op maat, service en kwaliteit. Uw wens vormen wij om in realiteit en dit voor alle meubelen op maat. Wat andere niet doen kan Alg. Schrijnwerk Wijman wel. Tony Wijman legt de lat hoog, kwaliteit, duurzaamheid, service en betrouwbaarheid.