Delfa Protection / Caers Security

Uw specialist in camerabewaking, alarmsystemen en beveiliging regio Tessenderlo

DelFa Protection  / Caers Security staat voor

Klantgericht: na een intakegesprek zoeken wij samen naar de veiligste oplossing voor uw woning of bedrijf. ​
Innovatie: wij zijn steeds up to date in beveiliging.
Kwaliteit: wij volgen de markt en houden uw systeem actueel voor jarenlang gebruik.
Veiligheid: wij zorgen voor een éénvoudige bediening door programmatie op uw maat.

Alarm

Beveilig en bescherm wat voor u belangrijk is.
Wij zorgen voor uw veiligheid dag en nacht.

Betaalbare beveiliging op uw maat
Eenvoudige bediening
Zowel binnen- als buiten detectie
Bedrade of draadloze systemen
Rook- en branddetectie
Technische alarmen
Maak gebruik van onze expertise

Camerabewaking

De toegevoegde waarde van een camerasysteem is niet alleen om tijdig in te grijpen bij problemen rond uw woning of bedrijfsgebouw, maar u kunt ook achteraf de oorzaak achterhalen en in de toekomst problemen voorkomen. DelFa Protection / Caers Security garandeert u hierbij de beste beeldkwaliteit in functie van uw noden en budget. U kan zowel de live beelden als de opgenomen beelden ten allen tijde raadplegen via PC, tablet of smartphone. In ons gamma kan je zowel IP als HD CVI camera's vinden met bijhorende opnametoestellen. Wens U je bestaande COAX bekabeling te hergebruiken maar dan met de nieuwste technologiën of wilt U werken met netwerkbekabeling, maak dan gebruik van onze expertise.

Meldkamer

DelFa Protection / Caers Security werkt samen met de meldkamer Oktopus en u kiest hier voor het beste op het vlak van telebewaking. U krijgt de hoogste waarborgen op het gebied van techniek en moraliteit en dit 24 u. op 24 en 7 dagen op 7.

Ook onze meldkamer staat voor :

​Innovatie: in dienst van uw veiligheid is onze centrale uitgerust met krachtige, betrouwbare en efficiënte apparatuur. De minste onraad wordt onmiddellijk opgemerkt, geïnterpreteerd en doorgegeven door ons bedieningspersoneel.

Kwaliteit: onze medewerkers worden streng geselecteerd en krijgen een permanente bijscholing in het gebruik van onze technologie. Ze respecteren nauwkeurig de procedures en voorschriften die u ons oplegt.

​Veiligheid: bij het afgaan van een alarm starten wij onmiddellijk een snelle opeenvolging van acties en interventies, nauwkeurig afgewogen om ernstige gevolgen voor personen en bezittingen te vermijden.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!