Afwerkingsbedrijf J Design

Uw vakman in gyprocwerken, schrijnwerken en totaalafwerking regio Hasselt en Sint-Truiden

Gyprocwerken, plafonneerwerken, schrijnwerken ...

Voor al uw verbouwingswerken in de regio Hasselt en Sint-Truiden bent u bij Jurgen Didden aan het juiste adres. J Design is uw afwerkingsbedrijf en timmerwerkbedrijf voor al uw gipskarton, verlaagde plafonds en scheidingswanden. Bekijk hier enkele van onze realisaties. Uw vakman in gyprocwerken, plafonneerwerken, schrijnwerken, totaalafwerking, stukadoorwerken, plamuren en schilderen voor Hasselt en Sint-Truiden

Gipskarton platen

Naden van gyproc dichtsmeren na het plaatsen. Verkooppunt van kant-en-klare pasta voor de afwerking van gipsplaten. Bestelling mogelijk via het contactformulier.

Plafonds

Overweeg je om een vals of verlaagd plafond te plaatsen? Wij doen steeds de volledige afwerking van verlaagde plafonds na het plaatsen. Een vals plafond biedt heel wat mogelijkheden. Je hebt niet alleen meer keuze op vlak van afwerking, ook van de gelegenheid gebruik maken om inbouwverlichting of isolatie te plaatsen en bekabeling weg te werken.

Scheidingswanden

Gyproc scheidingswanden worden veel gebruikt voor het inrichten van leefruimten. De wanden zijn snel te plaatsen waardoor arbeidskosten tot een minimum kunnen worden beperkt. Door het uitgebreide aanbod aan diverse soorten gyproc platen zijn sterke geïsoleerde constructies mogelijk die licht van gewicht zijn. U kan rekenenen op een volledige afwerking van de scheidingswanden na het plaatsen.

CONTACTEER ONS