Aeygems Vastgoed

Vastgoed, immo en nieuwbouw in Erpe-Mere

Met passie voor charme en stijl

Twijfelt u hoeveel uw woning eigenlijk waard is? Bent u van plan om te gaan samenwonen, en zoekt u een leuk appartement? Of ziet u het grootser, en wilt u een heus nieuwbouwproject uit de grond stampen? Zowel voor een stille droom als voor concrete plannen, Aeygems Vastgoed staat u met alle plezier bij.

Ons kantoor te Erpe-Mere is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van woningen, appartementen en gronden. Ook indien u zelf op zoek bent naar een geschikt pand, kan u steeds beroep doen op onze expertise als aankoopmakelaar om aan uw wensen te voldoen.

Wenst u een afspraak of gratis waardebepaling, aarzel niet ons te contacteren via 0475 49 62 18 of via info@aeygemsvastgoed.be. U kan ook steeds uw interesse tonen door “Hou me op de hoogte” aan te klikken, dan ontvangt u de laatste nieuwe panden die passeren binnen uw zoekcriteria.

 

VERKOOP

Aeygems Vastgoed garandeert u een vlotte verkoop van uw onroerend goed. Wij zorgen voor de bekendheid van uw pand, doen alle administratieve taken, verzorgen uitgebreide bezoeken met kandidaat kopers met bijhorend advies en regelen alle formaliteiten. Bovendien voorzien wij uiteraard een dienst na verkoop.

Kortom, u hoeft zich geen zorgen te maken, wij regelen alles voor u!

 

VERHUUR

Wij zoeken voor u de meest geschikte huurder voor uw pand. Na een goede screening van de kandidaten stellen we de huurovereenkomst op, inclusief alle bijhorende formaliteiten zoals plaatsbeschrijving en waarborg. Bovendien bieden we ook hulp bij het in orde brengen van alle verhuisdocumenten.

 

PROJECTEN

Bent u eigenaar van een terrein of afbraakpand? Dan brengen wij u in contact met de meest geschikte aannemer of projectontwikkelaar om een nieuwe invulling te geven aan uw pand. Hierbij worden alle opzoekingen en ontwerpen door ons verzorgd.

U wordt geadviseerd over de verschillende rendabele formules die mogelijk zijn om het project te realiseren. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de ruimtelijke planning. Bovendien wordt u als eigenaar de mogelijkheid geboden om een aandeel in deze realisatie te behouden.