ADVOlex Advocatenkantoor

ADVOlex Advocatenkantoor

Uw advocatenkantoor te Vilvoorde

Uw advocaat te Vilvoorde inzake familierecht en jeugdrecht, invordering facturen en aanverwante geschillen. Voor een kwalitatieve aanpak op uw maat.

Marijke Van der Hasselt studeerde af aan de Katholieke Universiteit Leuven als Master in de rechten in het jaar 2006. Op 1 oktober 2006 legde zij haar eed af als advocaat. Na haar stage werd zij op het tableau voor advocaten opgenomen op 14 december 2009. Na een leerrijke stage en verdere medewerking op het kantoor te Jette werd het tijd voor een eigen verhaal. Sedert 1 oktober 2011 werd het eigen kantoor te Vilvoorde opgericht.

Marijke Van der Hasselt is jurist en bemiddelaar in familiezaken. U kan bij het advocatenkantoor terecht voor juridisch advies en ondersteuning in verschillende materies. Het advocatenkantoor verleent een 'allround' dienst aan ondernemingen en dit zowel op het vlak van adviesverlening, onderhandelingen als bij het voeren van procedures.

We richten ons zowel op bedrijven, eenmanszaken als op particulieren.

Het kan voor uw onderneming ook interessant zijn om een raadsman ter beschikking te hebben om u te helpen met het opstellen van protesten, verwoorden van betwistingen, opstellen algemene verkoopsvoorwaarden op maat,... Dit alles kan besproken worden tijdens een eerste verkennend gesprek. Uiteraard richt het kantoor zich ook op bijstand aan particulieren en dit tevens om u juridisch advies te verlenen, u bij te staan bij het voeren van onderhandelingen of bijstand in gerechtelijke procedures

Onze voorkeursmateries zijn personen- en familierecht (echtscheiding, verblijfsregelingen, onderhoudsgeld, afstamming,…), jeugdrecht, huurrecht, aansprakelijkheidsrecht, verkeersrecht, invordering van onbetaalde, betwiste en niet betwiste facturen en bemiddeling.

Procedures kunnen worden gevoerd voor alle rechtbanken van België en dit zowel in het Nederlands als in het Frans.

Kom gerust langs in ons kantoor te Vilvoorde voor een eerste verkennend gesprek en advies, dit steeds na afspraak. Bekijk hier alvast onze tarieven.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor ADVOlex Advocatenkantoor.

Contact

ADVOlex Advocatenkantoor

Sint-Annalaan 608, 1800 Vilvoorde
  • Advocaten
  • Advocatenkantoor
  • Jurist
  • Raadsman
T02 732 41 01
F02 732 49 01
Ond. nr.0812.531.405
Maandag 09.00u-18.00u
Dinsdag 09.00u-18.00u
Woensdag 09.00u-18.00u
Donderdag 09.00u-18.00u
Vrijdag 09.00u-18.00u
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

De snelste manier om een afspraak te verkrijgen of een dringend antwoord op uw vraag te bekomen is via het verzenden van een e-mail.

Consultaties zijn uitsluitend op afspraak.