Advocatenkantoor Steven Vermeylen

Uw advocaat, jurist en raadsman gevestigd te Aarschot

Advocatenkantoor Steven Vermeylen is gevestigd in de Dubbeekstraat 48 te Aarschot, in een rustige en groene omgeving, op ca. 1,5 km van de E314 en 1,5 km van het stadscentrum.

Ik ben advocaat sedert 1995, eerst bij de Balie van Mechelen, sedert 2000 bij de Balie van Leuven. Aangezien het om een éénmanskantoor gaat, kan u altijd rekenen op een snelle en vertrouwelijke handelswijze. Veel belang wordt ook gehecht aan persoonlijk contact en een goede communicatie, bv. via telefoon of mail. Elke cliënt is erbij gebaat om stipt op de hoogte te worden gehouden van de evolutie of de stand van een dossier.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen op mij beroep doen voor advies, bijstand of voor begeleiding bij juridische procedures. Bij particulieren zal het dan vnl. gaan om bv. huurzaken, familierecht (adoptie, afstamming, echtscheiding), verkeers- en/of strafzaken. Bedrijven kunnen op mij rekenen voor bv. invordering van onbetaalde facturen, onderhandelingen, problemen bij handelstransacties, aannemingsrecht. In geval van incassoprocedures kan ik als solo-advocaat zeer snel op de bal spelen door onmiddellijk contact met de debiteur, door onderhandelingen of overleg of finaal via procedure.

Ik sta erop om van bij aanvang van het contact open en correct te communiceren over de manier van werken en de tarifering van de prestaties.

Voorkeurmateries: adoptie, afstamming, familierecht, incassoprocedures, bouwzaken, huur, verkeersrecht, verzekeringen, handelsrecht en strafrecht.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Advocatenkantoor Steven Vermeylen.

Contact

Advocatenkantoor Steven Vermeylen

Dubbeekstraat 48, 3200 Aarschot
  • Advocaten
  • Advocatenkantoor
  • Jurist
  • Raadsman
T0477 31 60 23
Ond. nr.0812.629.772

Op afspraak.